Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata kungliga vardagsrummet som chockar alla – se bilden!

08 feb, 2021, 14:31 
Meghan Markle Prinsessan Anne
Här är bilden som bevisar att prinsessorna är som alla andra: Detta kan vara det vanligaste kungliga vardagsrummet du någonsin sett!
Annons
Kungafamiljens ALLA hem!Brand logo
Kungafamiljens ALLA hem!

Detta är det kungliga tv-rummet som i helgen slog ner som en bomb!

För att det är så vanligt. Och trivsamt rörigt. Och för att dess ägare prinsessan Anne, dotter till drottning Elizabeth, var så totalt obrydd över att visa upp det i all sin vardaglighet. Detta trots att hon hade full koll på att bilden skulle läggas ut på sociala medier och ses av 8,6 miljoner följare. Ett antal som nu, sedan bilden blev viral, har blivit många gånger fler.

Prinsessan Anne Tim Laurence Gatcombe Park vardagsrum tv-rum
Prinsessan Anne myser i soffan med sin man Tim.

Prinsessan Annes hemtrevliga tv-rum visade sig ju vara så långt ifrån en slimmad ”vit och fräsch” Instagram-dröm som man bara kan komma. Och det var inte vad världen hade väntat sig alls.

Annons

Men prinsessan Anne satt lugnt kvar på sin vita skumgummikudde, omgiven av alla sina foton, böcker, porslinsfigurer och allehanda pryttlar. Så ombonat, och så skönt opretentiöst!

Så bor drottning Elizabeths dotter prinsessan Anne

Gatcombe Park Här bor prinsessan Anne
Hemma hos prinsessan Anne.

TV-rummet ifråga finns på Gatcombe Park, som är prinsessan Annes ståtliga country house i Gloucestershire. Och där höjer ingen ett ögonbryn över att soffan i korallrosa linnekretong har patina, eller att den är täckt av hundhår från Annes bullterriers.

Prinsessan Anne tv-rum Gatcombe Park hemma hos
Cosy! Så bor man i den brittiska kungafamiljen.

Det var brittiska hovet som la ut bilden, på kungafamiljens officiella Instagram-konto, i samband med en rugbymatch som spelades mellan England och Skottland. Prinsessan Anne, 70, råkar nämligen vara beskyddare av det skotska laget och satt som klistrad framför tv-n tillsammans med sin man Sir Tim Laurence.

Annons

Och en stund senare stod det klart: Anne kunde fira med en sherry. Skottland vann!

Prinsessan Anne
Prinsessan Anne visar sin kungliga sida: Det är så här världen förväntar sig att se henne.

Foto: TT, Instagram.

Annons