Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya rykten kring Charlene och Albert: ”Skilda sovrum”

08 feb, 2022, 19:00 
Charlene och Albert
Furst Alberts och furstinnan Charlenes äktenskap fortsätter att förbrylla, och kanske även att fascinera.
Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Det finns knappast något kungligt par som har varit föremål för så mycket skvaller som furst Albert, 63, och furstinnan Charlene, 44 – och det började redan före bröllopet, med envisa rykten om att hon skulle ha försökt fly från Monaco tre gånger, sista gången bara två dagar före vigseln.

Hon stoppades dock varje gång.

Furstinnan Charlene på bröllopsresan 2011
Monacos nya furstinna fotograferad fyra dagar efter bröllopet 2011.

Ovanpå detta har nu också uppgifter från parets smekmånad i Sydafrika 2011 åter flutit upp till ytan: Enligt dessa ska Charlene och Albert ha tagit till det ovanliga greppet att tillbringa sin smekmånad på skilda hotell.

Annons

Han ska ha bott på Hilton i centrala Durban. Och hon i en svit på lyxiga strandresorten Umhlanga Rocks i stans norra utkant, en och en halv mil bort.

Charlene och Albert på honeymoon i Sydafrika 2011
Albert och Charlene under sin honeymoon.

Ryktena om Charlene och Albert

Enligt Daily Mails reporter Peter Allen, som bevakade bröllopet och smekmånaden när det begav sig, var förklaringen att Monacos ständigt arbetande statschef ville undvika morgonrusningen på väg till sina tidiga möten. Tidningen citerade en icke namngiven hovkälla som uppgav att det av rent praktiska skäl var bättre för furst Albert att övernatta inne i stan.

Annons

Dessa nu elva år gamla uppgifter har alltså förföljt Monacos furstepar ända sedan dess. Men furst Albert är luttrad, och numera alltmer tydlig: Ryktena om äktenskaplig olycka saknar grund.

– Jag kommer förmodligen att behöva upprepa det här flera gånger: Min hustrus hälsotillstånd har ingenting med vår relation att göra, sa han till tidningen People i samband med att den fysiskt och psykiskt sköra Charlene lades in för vård på en specialistklinik utanför Monacos gränser.

– Detta handlar inte om några problem i vår relation som man och hustru. Utan om helt andra saker.

Charlene Albert Gabriella Jacques
Charlene efter hemkomsten till Monaco: Återförenad med familjen, men bara för några dagar.

Foto: TT.

Annons