Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen – därför blev Charlene akut sjuk mitt i krisen med Albert

03 sep, 2021, 12:48 
AvIndra Nordemar
Furstinnan Charlene av Monaco är allvarligt sjuk och på onsdagen kollapsade hon i sitt hem i Sydafrika. Mitt i allt florerar rykten om äktenskapet med furst Albert. Här är sanningen.
Annons

Furstinnan Charlene av Monaco har kollapsat i sin stuga i Kwazulu Natal i Sydafrika där hon befinner sig. Det var på onsdagen som hon fick föras akut till sjukhus, men lyckligtvis blev hon utskriven dagen därpå.

Oron kring Charlenes hälsotillstånd är nu stor.

Furstinnan Charlenes hälsotillstånd

När furstinnan begav sig till Sydafrika i början av året sägs det att hon ska ha drabbats av en infektion. Enligt Daily Mail ska det ha handlat om en bihåleinfektion av det värre slaget.

Tillståndet förvärrades och hon behövde läggas in på sjukhus och opereras. Senare skulle det visa sig att sjukhusvistelsen och tiden i Sydafrika skulle bli längre än planerat. Betydligt längre.

Till en början var planen att hon skulle återvända till sin familj efter tio till tolv dagar. Nu har det gått sju månader sedan Charlene senast befann sig på hemmaplan i Monaco.

Charlenes och Alberts tid ifrån varandra

Furst Albert har under dessa månader tagit hand om deras sexåriga tvillingar Jacques och Gabriella på egen hand. Det har inte direkt gjort att skilsmässoryktena kring Charlene och Albert blivit färre.

Annons

I drygt fyra månader var Charlene ifrån sin familj, innan Albert tog med barnen och flög till Sydafrika för att stötta sin fru i denna kamp.

Men många menar att det är märkligt att Charlene inte kunnat ta sig hem på så lång tid, på grund av den mystiska infektionen som ska ha uppstått i samband med ett så kallat sinuslyft – då man fyller på med benvävnad för att förbereda för ett tandimplantat.

Varför tar sig Charlene inte hem till sin familj i Monaco?

Behandlingen gör att hon inte kan flyga, men hon skulle kunna återvända till Monaco via båt. Därför är det flera som spekulerar – vill Charlene verkligen hem? Sannningen är att Charlene älskar hemlandet Sydafrika, och hon skulle säkert mer än gärna bo där. Enligt det franska magasinet Madame Figaro letar hon nu efter hus därborta – till sig själv.

"Hur länge ska hon vara borta från sina barn, sina plikter? Hur länge ska kampen mot tjuvjägare som skjuter noshörningar vara furstinnan av Monacos första prioritet? Hur länge tänker Albert acceptera den här skymfen, som börjar bli larvig?", skriver magasinet.

Annons

Ryktena som skakar om Charlenes och Albert äktenskap

Furstinnan gillar inte att stå i rampljuset och efter alla rykten om hennes och Alberts äktenskap har hon hållit sig undan.

När Charlene nu befunnit sig i Sydafrika har Albert dessutom passat på att umgås med sin före detta älskarinna, Nicole Coste, som han har en son med. Enligt Daily Mail gick de på en Röda-korset bal i Monaco tillsammans.

– Prinsen och prinsessan har varit gifta i tio år, vilket är betydligt längre än många trodde när de gifte sig. De flesta trodde att äktenskapet var dömt att misslyckas redan innan de officiellt gifte sig, säger kungaexperten Caroline Vagle till norska Se og hör.

Foto: Instagram / hshprincesscharlene

Annons