Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Semesterbilderna på Athena, 11, väcker reaktioner – gör det oväntade

21 jul, 2023, 13:00 
Här är de härliga semesterbilderna från prins Joachims och familjens semester i Frankrike.
Annons

Drottning Margrethe och prins Henrik köpte det vackra vinslottet Château de Cayx, beläget i franska Cahors-distriktet , 1974. Sedan dess har den danska kungafamiljen använt huset flitigt.

Margrethes drastiska beslut – tar ifrån titlarnaBrand logo
Margrethes drastiska beslut – tar ifrån titlarna

När det nu vankas sommar och kungligheterna är på lite välförtjänt semester, har delar av den danska kungafamiljen sett till att ta sig till det franska slottet för att njuta av ledigheten.

I år befinner sig prins Joachim, prinsessan Marie och barnen, grevinnan Athena och greve Nikolai, på semester i Frankrike och det slott som kommit att bli något av familjens oas.

Bilderna på Athena väcker reaktioner

De har dessutom delat med sig av en rad härliga semesterbilder från Cayx. I bildserien spelar Athen en stor roll och har med sitt semesterbeteende nu lyckats stjäla showen.

Annons

På en av bilderna kan man se när hon står tillsammans med Nikolais flickvän, Benedikte Thoustrup, och njuter av den vackra utsikt som vinslottet erbjuder.

På andra bilder kan man se när Athena simmar runt i vattnet, spelar spel i trädgården med sin storebror Nikolai och i gemensam styrka njuter av den så efterlängtade sommaren.

Så semestrar danska kungafamiljen

Drottning Margrethe är däremot inte på plats i Frankrike. Hon avnjuter i stället sin semester på Gråstens slott i Sonderborg, vilket Daily Mail kunde bekräfta tidigare i veckan.

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary har semestrat på annat håll. De brukar vanligtvis befinna sig på Gråstens slott i samband med semestern, men i år har de alltså valt att bryta den traditionen.

Drottning Margrethe
Drottning Margrethe njuter av semestern på Gråstens slott.

Foto: TT/Instagram

Annons