Sofias och Carl Philips kärleksögonblick under påskfirandet – nya bilden visar!

16 apr, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip önskar alla en glad påsk från fjällen. Se bilden nedan!

Annons
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!

Hela kungafamiljen har tagit långledigt under påskhelgen och begett sig ut till olika delar av landet.

Kronprinsessan Victoria och Daniel med barnen Estelle och Oscar befinner sig i Villa Skönvik på Öland, kungaparet har åkt till sin älskade stuga i Storlien och prins Carl Philip och prinsessan Sofia har tagit med lillprinsarna Alexander, Gabriel och Julian till sina morföräldrar i Älvdalen.

Och nu har prinsparet bjudit på en härlig påskhälsning från fjällen!

Nya bilden på Sofia och Carl Philip – påskfirandet med barnen

Recept.se Nyhetsbrev

Kungen och drottning Silvia har en förkärlek till skidåkning, och om tillfället ges missar de inte en chans för ett åk i backen, vilket är något som Sofia och Carl Philip tagit efter, och som de nu verkar föra vidare till sina söner.

Annons

På den nya bilden sitter prisparet och håller om varandra i gassande sol med skidorna på i skidbacken. Följt av ytterligare en bild där Carl Philip och Alexander gör sig redo för att åka ner.

Vilken ljuvlig påskafton för hela familjen! Och det verkligen strålar om Sofia och Carl Philip, som ser så lyckligt kära ut – som alltid.

Carl Philips och Sofias semester i Älvdalen med småprinsarna

Prinsparet åker ofta upp till Älvdalen för att besöka Sofias föräldrar under högtider och andra lediga perioder. Där kan de lägga fullt fokus på familjen, utan några kungliga uppdrag i åtanke.

–Det gula huset i Kåtilla är verkligen deras andningshål där de kan leva fritt, som vilken småbarnsfamilj som helst, har Ellen Myrgård, mångårig reporter på Svensk Dam förklarat.

Foto: TT, Instagram

Annons