Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias privata brev avslöjar beslutet med familjen – som får alla att jubla

01 jan, 2024, 09:00 
Prinsessan Sofias privata brev sprids på nätet. Och där avslöjas ett underbart beslut med hela familjen! Se bilden här.
Annons

Ett nytt år ligger framför oss – och man har ju knappt hunnit smälta 2023! Nu är kungligheterna på julledigt och kommer enligt den officiella kalendern inte dyka upp igen förrän den sjunde januari.

Tänk vilken tur då, att det nu släpps en underbar familjebild från prinsparet som vi inte sett förut – och allt avslöjas i ett privat brev!

Prinsessan Sofias oro för barnen: ”Oroväckande”Brand logo
Prinsessan Sofias oro för barnen: ”Oroväckande”

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip ledighet – här brukar de vara

Kungafamiljens julledighet är ingenting hovet kommenterar, eftersom det är deras privattid. Däremot berättade hovets biträdande informationschef Johan Tegel att kungafamiljen firade jul tillsammans – så mysigt!

Prinsparet har haft några veckors ledigt nu, och det finns ju gott om saker att hitta på – de har ju sex olika hem att fly till. När schemat tillåter åker de gärna upp till Sofias familj i Älvdalen, där de nyligen köpt en liten fäbod:

Annons

– Det är en fäbod som inte ligger långt från den plats där prinsessan Sofias föräldrar bor, och den har en historia som prinsparet tycker är fin och viktig att bevara, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Sofia och Carl Philip gillar också att tillbringa tid i det privata lantstället i Sörmland. Där har de den pampiga 1800-talsgården Ökenäs som ligger utanför Trosa på 200 kvadrat, belägen bara några meter från vattnet och med massa grönområden. Helt perfekt för tre spralliga småprinsar – och en hund!

Prinsparet med barnen
Nu får familjen njuta av kvalitetstid ihop!

Se prinsessan Sofias privata bild på familjen – avslöjas av brevet

Nu är det knäpptyst från kungligheterna ett tag – så därför är det extra kul att det nu dyker upp en sprillans ny bild på prinsessan Sofia, prins Carl Philip, prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian!

Annons

Det är konstnären Hadi Qasemi, som länge jobbat nära Project Playground (den stiftelse Sofia grundat) som visar upp ett privat julkort från prinsparet. Hadi Qasemi var tidigare konstledare för Project Playground, och han har beskrivits som en "hjälte och inspiration i Hallonbergen" av stiftelsen.

– Reflekterar över den otroliga resan sedan oktober 2018 när jag första gången träffade Hennes Kungliga Höghet, Prinsessan av Sverige, på Project Playground. Tacksam för de meningsfulla stunderna som ungdomsledare och bildlärare och de varaktiga vänskaperna vi har skapat, skriver han och fortsätter:

– Varje år, när man får ett julkort från henne, är det en omhuldad påminnelse om den respekt och kärlek som definierar vår vänskap.

Vilken underbar bild på hela familjen som vi inte sett förut – och vilken fin gest av Sofia!

Foto: TT

Annons