Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsen och prinsessan skiljer sig efter 14 år som gifta – nu är han spårlöst försvunnen

21 maj, 2024, 16:30 
Kung Frederik, drottning Mary, prinsessan Tatiana, drottning Margrethe
En månad har gått sedan prinsen och prinsessan meddelade sin skilsmässa. Och nu florerar de i pressen igen, men av annan sorglig anledning.
Annons
Stora ändringen för Victoriadagen 2024 • Så mår cancersjuka Kate nu • Då flyttar Madeleine & familjen till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Stora ändringen för Victoriadagen 2024 • Så mår cancersjuka Kate nu • Då flyttar Madeleine & familjen till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

I april berättade prinsessan Tatiana och prins Nikolaos av exkungahuset Grekland och Danmark att de går skilda vägar efter 14 år som gifta.

Nyheten slog ner som en bomb i den kungliga världen men i det officiella uttalandet betonades prinsparet att de avslutar äktenskapet på god fot:

– Detta beslut fattades med stor omsorg och ömsesidig respekt, vilket speglar djupet av deras uppskattning för varandra och de stunder de har delat.

Spola fram en månad och Tatiana och prins Nikolaos är i pressen igen – men nu av annan anledning.

Annons

Prinsessans släkting försvunnen

Nu uppmärksammar flera utländska medier att prinsessan Tatianas släkting rapporterats försvunnen i Kalifornien.

Det gäller Attilo Brillembourg, 53, som uppges vara Tatianas styvsyskon, som sist ska ha setts i Malibu under söndagen strax efter ett på natten, enligt rapporten från Los Angeles polismyndighet.

Han beskrivs vara runt 177 centimeter med grått hår och gröna ögon och väga runt 75 kilo. Han beskrivs ha en tatuering på sitt övre lår och ska sist setts bära en blå t-shirt med gråa byxor, och inga skor.

Polismyndigheten säger att det "finns en oro för herr Brillembourgs välbefinnande" efter hans försvinnande, och uppmanar allmänheten att höra av sig om de vet något om hans tillhåll.

Prinsessans tuffa tid

Attilos försvinnande sker ynka veckor efter att Tatiana meddelat sin skilsmässa, och ett år efter att Tatianas svärfar, kung Konstantin, gick bort.

Annons

Så det har varit och är en tuff tid för Tatiana, hennes ursprungsfamilj och familjen hon gift in sig i. Våra tankar är med de alla.

Prinsessan Tatiana tittar på drottning Anne
Den senaste TT-bilden på prinsessan Tatiana, strax efter skilsmässan meddelades. Här med styvmamman drottning Anne. Foto:Aristidis Vafeiadakis

Foto: TT

Annons