Specialdokumentär om Harry och Meghan släpps på fredag

meghan harry dokumentär
Meghans nära vän flög över Atlanten till Windsor för att träffa hertigparet. Anledningen ska ha varit att hon kommer att släppa en dokumentär om familjen lagom till Harry och Meghans bröllopsdag
Annons

En av Meghans närmsta vänner är den amerikanska tv personligheten Gayle King. När Gayle meddelade via sin Twitter att hon var påväg mot Windsor bara några dagar före födseln trodde därför många att hon skulle vara den som ensam fick visa upp den nyfödda bebisen för världen.

Annons
Tv personligheten Gayle King.
Tv personligheten Gayle King.

Gayle skulle visserligen bevaka födseln för USA:s räkning, men huvudanledningen till varför hon åkte ner var för att färdigställa sin specialdokumentär “Meghan and Harry Plus One”. Med titeln syftar hon på att lilla Archie Harrison är deras plus one. Den kommer att släppas inför Meghans och Harrys första bröllopsdag nu på fredag den 17 maj. Harry och Meghan firar sin första bröllopsdag först på söndag den 19 maj.

Annons
Dokumentären kommer att släppas inför Harry och Meghans bröllopsdag.
Dokumentären kommer att släppas inför Harry och Meghans bröllopsdag.

Hemlighetsfulla mötet med i dokumentären

Mötet mellan Gayle och hertigparet var privat och ingen information har släppts ännu. Det är oklart om själva intervjun Gayle gjorde med hertigparet endast två dagar innan födseln har fångats på film, men eftersom dokumentären släpps först på fredag så pekar allt på att även det sista mötet kommer att finnas med.

Annons
Gayle King var en av de som deltog i Meghans babyshower.
Gayle King var en av de som deltog i Meghans babyshower.

Gayle är som sagt en nära vän till hertigparet och hon var en av de som deltog i Meghans babyshower i New York förra året i februari. Gayle är känd både som journalist, skådespelare och programledare. En av de mest kända programmen hon är programledare för är CBS News morning show.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Specialdokumentär om Harry och Meghan släpps på fredag”

  1. KMS skriver: 16 maj, 2019

    Hon är Oprah Winfreyds bästis.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar