Stor sökinsats efter prins Harry – letar runt varje hörn

05 okt, 2022, 04:00 
Söker intensivt efter prins Harry – letar runt varje hörn
Foto: TT

Det söks för fullt efter en lämplig prins Harry!

Annons

Nu är ett intensivt sökande efter rätta prins Harry i full gång!

Inspelningen av den sjätte säsongen av "The crown" börjar i höst. Den populära serien som lockat många skildrar drottning Elizabeths liv som regerande statschef.

Netflix skriver i en annons att de söker efter en skådespelare i åldern 16–20 år som ska spela drottning Elizabeths barnbarn som tonåring.

Annonsen ber alla sökande att skicka in en bild på sig själv tillsammans med en 30 sekunder lång video där de pratar om något de älskar att göra.

Castingteamets skriver att det inte krävs någon professionell skådespelarerfarenhet för rollen – det som krävs är att personen som söker verkligen är lik prins Harry till utseendet.

Inspelningarna för rollen som prins Harry är tänkt att börja i tidiga november, enligt auditionannonsen, det rapporterar People.

The crown pausades efter de tragiska händelserna

Inspelningen av The crown pausades då drottning Elizabeth gick bort av respekt för den brittiska kungafamiljen.

Annons

Det har länge funnits en plan hur inspelningen ska ut den dag som drottningen går bort. Något som skedde den 8 september i år.

– Om hon dör under inspelning kommer vi att pausa i minst en vecka. Det kommer även att ske omfattande diskussioner om när vi ska börja inspelningen igen, säger en källa nära produktionen till New York Post och refererar till det som seriens egna ”Operation London Bridge”.

Även seriens producent Peter Morgan kunde bekräfta uppgifterna kring planen att pausa serien efter Elizabeths bortgång:

"The Crown är ett kärleksbrev till henne och jag vill uttrycka min respekt. Jag förväntar mig att vi stoppar inspelningen för tillfället”, skriver han.

Förhoppningsvis finns den rätta unga prins Harry där ute någonstans!

Foto: TT

Annons