Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tråkiga nyheter om cancersjuka prinsessan Kate, 42

05 jun, 2024, 15:00 
Prinsessan Kate
Prinsessan Kates cancerbehandling pågår fortfarande, och nu har tråkiga uppgifter om hennes framtid som arbetande medlem i kungafamiljen kommit ut.
Annons
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljenBrand logo
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljen

I slutet av mars meddelade hovet att prinsessan Kate drabbats av cancer och sedan februari har hon behandlats med cellgifter.

Allt medan hon lyst med sin frånvaro. Senaste gången vi såg Kate var fem dagar innan omvärlden fick veta om diagnosen.

Samtidigt uttalar sig experter om Kates situation och källor träder fram med uppdateringar om prinsessans status. Och nu kommer ett dystert besked.

Så mår prinsessan Kate

Prinsessan Kate har alltid varit en hårt arbetande medlem av kungafamiljen och varit en kraft att räkna med på det kungliga fältet.

Annons

Här erbjuder prinsessan något unikt. Hon tillför en alldeles speciell typ av strålglans och agerar ofta dragplåster på de stora kungliga tillställningarna.

Men nu håller sig prinsessan i bakgrunden och lägger allt sitt fokus på att bli frisk och tillbringa tid med familjen, vilket en källa till Us Weekly sa förra veckan.

En annan källa skriver nu under på situationen:

– Kates tillfrisknande går bra. Hon kan inte träffa så många människor eftersom hon riskerar att bli sjuk och de vill inte att hennes hälsa ska äventyras, men hon är igång.

Annons
Prins William och prinsessan Kate går bredvid varandra
Senaste skymten av prinsessan Kate, fem dagar innan omvärlden informerades om hennes diagnos. Foto:TT

Tråkiga orden om Kates jobb-framtid

Samtidigt kommer uppgiftslämnaren med ett dystert besked. Källan menar att vi kanske aldrig kommer se Kate i den roll hon än gång haft och varit så uppskattad i:

– Hon kanske aldrig kommer tillbaka i den roll som folk såg henne i tidigare.

Källan säger att Kates team i detta nu håller på att utvärdera vad prinsessan kommer kunna ta på sig när hon kommer tillbaka. De senaste uppgifterna gör gällande att Kate är tillbaka i tjänst - i någon form - först i höst eller nästa år.

Foto: TT

Annons