Victorias påskhälsning väcker reaktioner – alla tycker samma sak

19 apr, 2022, 12:00 
Kronprinsessans påskläsning har väckt många reaktioner!
Annons

Det är en efterlängtad tradition, kronprinsessan Victorias läsning ur påskevangeliet. Hälsningen kom från Slottskyrkan på Drottningholm, och sändes på påskafton på SVT.

Kronprinsessparet befann sig dock på Öland när hälsningen sändes, något som hade en aningen lurig förklaring. Klippet var nämligen förinspelat, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam. Nu har Victorias framträdande fått otaligt många reaktioner på klippet, och alla verkar vara överens!

Mysiga påskfirandet

Kungafamiljen njöt rejält av sin lediga tid. Carl Philip och Sofia tog med sig barnen till fjällen, och delade en bild från den soliga och snöiga backen. För Victoria, Daniel, Estelle och Oscar var det betydligt mindre snö, på Villa Skönvik på Öland.

Kungaparet delade med sig av en mysig bild från Storlien, där de så ofta befinner sig för att koppla av. På fotot ser vi kungen och drottningen varmt klädda i ett snöigt men soligt landskap, och självklart är kungens trogna följeslagare med på ett hörn – hunden Brandie.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Ja, det är en varm vänskap mellan hund och husse, har drottning Silvia sagt om kungen och Brandies relation.

Reaktionerna på klippet

Victorias härliga hälsning sändes som sagt på SVT, och för dem som hade fullt upp på påskafton gick den att se efteråt också. När kungahuset lade upp en bild på Victoria från läsningen fullkomligt strömmade hyllningarna in.

"Var väldigt uppskattat. Jobbar med äldrevård och de avgudar kronprinsessan, kan bara hålla med . Victoria är fantastisk. Så duktig och varmhjärtad kronprinsessa." Skriver en nöjd användare.

"Otroligt bra och fint tal. Kronprinsessan är så professionell i allt. Tack för trevligt tal igår, med bra budskap." Instämmer en annan.

Det var alltså en riktig succé, och alla verkar riktigt stolta över vår duktiga kronprinssessa! Hyllningskören tog nämligen inte slut där.

"Sverige är så lyckligt lottad att ha en kronprinsessa som Viktoria, hon är vacker och ödmjuk, hon kommer att bli en fin drottning. Glad påsk till Viktoria och hennes familj." Skriver ytterligare en användare.

Annons

"Strålande insats av kronprinsessan! Lysande framfört!" Håller en annan med.

Vi kan bara hålla med, vilken insats vår fina kronprinsessa Victoria gjorde!

Foto: Skärmdump SVT "Hälsning från Slottskyrkan"

Annons