Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Familjen Westlings uttalande om prinsessan Estelle – lovar hjälp

07 sep, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Fin gest av farmor och farfar!

Annons
Victorias fina stund med Estelle – ögonblicket fångas på film!Brand logo
Victorias fina stund med Estelle – ögonblicket fångas på film!

Efter att kronprinsessan Victorias och prins Daniels gift sig så började man förstås undra hur och när de kommer att bli föräldrar. Frågorna ställdes men hemlighetsmakeri var stort.

Det dröjde inte alltför långt tid innan svenska kungafamiljen utökades. 2012 föddes prinsessan Estelle och efter förlossningen stod en rörd prins Daniel framför pressen och berättade att ett kungligt barn hade kommit till världen, prinsessan Estelle. Några år efter fick Estelle en lillebror, prins Oscar.

I dag har kronprinsessaparet två barn och frågar kvarstår såvida om de vill ha ett barn till eller inte. Vi alla är mycket väl medvetna om att det är svårt att ta hand om en familj samtidigt som man måste åka på diverse kungliga uppdrag. Victoria har berättat att hon nu förstår hur drottning Silvia hade det när hon, Carl Philip och Madeleine var små.

Annons

Westlings-familjen hälsning till Estelle och kronprinsessanparet

”Vi känner stor glädje i dag när vår Daniel och vår Victoria nu blivit föräldrar. Vi önskar Daniel och Victoria all lycka med nya familjemedlemmen och vi kommer att stödja och hjälpa till som farföräldrar”, skriver Olle och Ewa Westling enligt hovets hemsida och får uppbackning av Daniels syster Anna Westling Söderström:

"Det är ett mycket efterlängtat barn. Som faster ser jag, tillsammans med min familj, med spänning fram emot att lära känna barnet och följa hennes utveckling. Det är också mycket roligt att mina döttrar fått en kusin, vilket de längtat efter.”

Även kungaparet som blev mormor och morfar hälsade att de är stolta och lyckliga.

Annons