Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias utseendeförändring skapar rubriker – bilderna sprids i utlandet: “Vild”

14 dec, 2022, 12:00 
Drottning Silvia

Drottning Silvia dök upp med en oväntat utseendeförändring!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniels miss • Silvias regelbrott • Oron för kungen – 3 kungliga snackisar från Nobel 2022!Brand logo
Daniels miss • Silvias regelbrott • Oron för kungen – 3 kungliga snackisar från Nobel 2022!

Drottning Silvia kan äntligen njuta av lite ledighet efter en fullspäckad helg. Årets höjdpunkt, Nobel, har ju precis ägt rum.

På lördagen var det storslagen bankett, och på söndagen bjöd kungen in till middag. På den sistnämnda tillställningen hade Silvia piffat till sig rejält, och det uppmärksammas i utländsk press.

Oväntade buskapet i prinsessan Sofia och drottning Silvias kläder

På kungens middag var alla strålande vackra. Och visst imponerade Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia! Den uppmärksamma noterade också en fin detalj i kungligheternas klädval, nämligen en oväntad matchning.

Annons

Både Silvia och Sofias klänningar gick i orange, svärdotter och svärmor fullständigt glänste! Sofias klänning gick i två färger, och gick sömlöst från orange till vitt. Enligt sajten UFO No more kommer den från Lilli Jahilo.

En sammansatt bild av drottning Silvia i en orange paljettklänning bredvid kung Carl XVI Gustaf, och prinsessan Sofia i en orange och vit klänning bredvid prins Carl Philip på middag på Slottet
Drottningen och prinsessan sken upp som solen!

Victoria valde en helt annan, men minst lika glammig väg. Hon dök upp i en smaragdgrön paljettdröm från Elie Saab. Det är inte första gången hon syns i den, utan klänningen har hon burit minst tre gånger förut, varav den första gången 2012.

Annons

Victoria visar ännu en gång att hon lever som hon lär, och väljer att återanvända!

Kronprinsessan Victoria i en grön paljettklänning bredvid prins Daniel på middag på slottet
Silvia och Victoria matchade faktiskt också, båda körde på paljett!

Drottning Silvias frisyr skapar skriverier

Drottningen hade gjort sig extra fint, och det märktes inte att hon dagen innan deltagit på årets fest: Nobelbanketten.

Hon svidade om illa kvickt, och lämnade ingenting åt slumpen. Något som stulit lite extra fokus är hennes frisyr, som danska Billedbladet uppmärksammar och till och med kallar för vild!

"Det mest imponerande med drottning Silvias outfit var nästan hennes vackra frisyr, som med ett kreativt upplägg höll den pompösa drottning Sophia tiaran." Skriver sajten.

Annons

Se bara själva – den går minst sagt att beskriva som imponerande!

Foto: TT

Annons