Agnetha Fältskog hemliga krav för att jobba ihop med Björn Ulvaeus igen

25 sep, 2021, 05:09 
Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus
Agnetha Fältskog ställde tydliga krav inför Abbas återförening.
Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Agnetha Fältskog och resten av medlemmarna i Abba har stått för årets mäktigaste comeback. Nya låtarna ”I still have faith in you” och ”Don’t shut me down” har redan släppts och ett fullständigt album, "Voyage", är att vänta.

Agnetha är mycket nöjd med hur återföreningen har gått hittills.

– Vi är så glada, allihop i gruppen, och tacksamma, och rörda över det här enorma mottagandet vi får. Det känns jätteskönt och varmt i kroppen, har hon sagt i en intervju med Sveriges Radio.

Agnetha Fältskog berättar om Abbas återförening

I samma intervju avslöjade dock Agnetha att hon var tveksam kring hur konserterna ska genomföras.

– Avatar-projektet var jag lite fundersam kring. Det är mycket jobb på scenen och jag är inte en scenpersonlighet. Däremot kan jag förmedla mycket känslor i låtarna, sa Agnetha.

"Abba-tars" är digitala motsvarigheter till Björn, Benny, Anni-Frid och Agnetha, som utvecklades av Star Wars-geniet George Lucas bolag Industrial Light and Magic.

Annons

– Agnetha, Frida, Benny och Björn gick upp på scen framför 160 kameror och nästan lika många specialeffektssnillen och framförde varenda låt, perfekt, på fem veckor, har producenten Ludvig Andersson till BBC.

– Så när man tittar på showen så är det inte fyra personer som låtsas vara Abba, det är de på riktigt.

Samme Ludvig berättar i en intervju med Sveriges Radio att "Abba-tarerna" modellerades efter hur bandet såg ut 1978 eftersom det var ett krav från bandmedlemmarna själva.

Annons