Agnetha Fältskogs lyxliv efter dundersuccén med ABBA – otroliga pengaregnet!

05 apr, 2022, 11:00 
AvIndra Nordemar

Det går ingen nöd på Agnetha Fältskog efter succéerna med ABBA, så att säga.

Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Hela musikvärlden jublade när ABBA meddelade att de återförenas efter hela 40 år isär.

Ett helt nytt album med tio låtar, och för att inte glömma – en konsert utöver det vanliga med så kallade "abba-tarer", det vill säga digitala motsvarigheter till Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad och Agnetha Fältskog, utvecklade av Star Wars-geniet George Lucas bolag Industrial Light and Magic.

Konserten har ännu inte ägt rum, men albumet har fått både ris och ros –oavsett har supergruppens comeback gett klirr i den privata kassan för samtliga medlemmar.

Och Agentha, 72, hon lutar sig tillbaka och njuter av sitt pensionärsliv i lyx och flärd.

Recept.se Nyhetsbrev

Ex-makarna Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus relation i dag

Agnetha var tidigare gift med Abba-Björn och de fick då barnen Linda och Christian ihop, som också har varit en stor del till att de upprätthållit den reltionen som de har i dag.

Annons

– Lyx är att få vara frisk. Det är det som räknas. Att man får sova. Sover jag inte mår jag jättedåligt. Vi unnar oss bra bostäder. Att få egen tid hemma med sina barn och barnbarn är också lyx, har Agnetha tidigare sagt i radioprogrammet ”Elfving möter”.

Men att vara ekonomiskt oberoende är också en form av lyx för många, vilket Agnetha är i dag, minst sagt!

Agnetha Fältskogs miljonregn efter ABBA-succén

Enligt uppgifter från Skatteverket hade Abba-sångerskan en fastställd förvärvsinkomst på drygt 1,8 miljoner kronor under 2019, vilket innebär en månadslön på 152 000 kronor.

Som att det inte vore nog omsatte hennes egna bolag , Agnetha Fältskog Produktion AB, 9 miljoner kronor året därpå – vinsten landade på 9,7 miljoner.

Men de totala tillgångarna då? Svindlande 114 miljoner kornor!

Foto: TT

Annons