Anders Jensens drastiska beslut – fyra dagar innan julafton

Anders Jensens drastiska beslut – fyra dagar innan julafton

Foto: TT/Facebook

Charlotte Perrellis man Anders Jensen har behövt fatta ett svårt beslut. Nu berättar han själv, bara dagar innan julafton.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 44, har varit gifta i sex år och lever minst sagt ett liv i lyx tillsammans.

Paret bor, med sin stora familj, i en 800 kvadratmeter stor villa i Djursholm utanför Stockholm. Fastigheten värderas till inget mindre än 51 miljoner kronor.

Men inte nog med det! Paret har dessutom byggt ett stort fritidshus i Åre, och 2019 köpte de en villa i Marbella. Även den fastigheten, på 745 kvadratmeter, är värderad till 50 miljoner kronor.

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter, har Charlotte berättat för Aftonbladet.

Charlotte Perrelli Anders Jensen Melodifestivalen 2021
WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

LÄS MER: Charlotte Perrellis markering mot maken Anders Jensen

Anders Jensens tuffa beslut – bara dagar innan julafton

Charlotte är, som alla vet, en berömd artist som deltagit i Melodifestivalen flera ånger. Men hennes man har en helt annan karriär – han är nämligen vd för Ryds bilglas sedan 2013.

Men det är inte alltid en dans på rosor att vara vd. Det innebär stundtals att man behöver ta svåra beslut, vilket Anders har fått smaka på i dagarna. Den ökande smittspridningen har nämligen påverkat mångas liv även denna vinter, och har resulterat i många ändrade planer.

På Facebook berättat Anders själv om valet han gjort inför julen:

"Som chef är det aldrig roligt att ta beslut som innebär att man ställer in en julfest för personalen som varit planerad länge. Men våra medarbetares hälsa måste alltid gå först. Jag är dock väldigt glad åt mina medarbetares önskan att donera all mat till Stadsmissionens härbärge Vinternatt. Det visar verkligen att vi har personal med hjärtat på rätt ställe. Nästa år beställer vi dubbelt och kommer med mat igen", skriver han.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxhus med kärleken – kostar över 100 miljoner

LÄS MER: Charlotte Perrellis skilsmässa från exmaken Nicola gjorde henne sjuk: "Den värsta perioden i mitt liv"