Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins chock – efter kollegans spya i direktsändning: "Fruktansvärt"

22 sep, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Alla missade dramat!

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Efter Fem startade 2019 och har sedan dess varit väldigt framgångsrikt från TV4. Programmet, som sänds i två timmar, håller oss uppdaterade om vad som har hänt under dagen. Programledare är folkkära Tilde de Paula och vid hennes sida har hon Axel Pileby, Henrik Alsterdal och nyhetsankaren Maximilian Artell.

Det är i en intervju med Aftonbladet som Axel Pileby får frågan om vad är det värsta som har hänt honom när kameran har rullat.

– En gång fick jag sticka hem mitt under en sändning. Men jag var verkligen tvungen. Jag spydde inte där, men jag kände att det var på väg att gå åt helvete. Men ingen märkte att jag smög ut.

Frågan kommer på tal eftersom hans kollega, Henrik Alsterdal, berättade tidigare i år att han spydde under en direktsändning. Alsterdal har jobbat på TV4 i 20 år och först var han på TV4 Nyheterna. Därefter fick han en förfrågan om att joina det numera succékonceptet Efter Fem.

Annons

Anna Brolins chock när kollegan spydde i direktsändning

Henrik Alsterdal avslöjade tidigare i år för Aftonbladet hans kanske värsta dag på jobbet. Tillsammans med Anna Brolin, som han för övrigt, betraktar som väldigt bra vän och nära kollega, skulle de förbereda sig för nästa inslag.

Det slutade inte väl.

Han kräktes – i direktsändning.

– Ibland får man vara med om extremt konstiga saker i direktsändning. Jag är ingen finsmakare och ostron hade jag aldrig någonsin testat. Anna Brolin som jag sände med då älskar däremot ostron och jag blev övertalad att testa. Det var verkligen fruktansvärt och jag kunde inte svälja ostronet, det var så slemmigt och smakade snor. Jag sprang ut och spydde upp allt på studiogolvet, säger han.

Tv-tittarna missade förstås dramat och ingen märkte någon skillnad. Henrik Alsterdal fortsatte sändningen, precis som vanligt. Samtidigt måste kollegorna ha blivit lite chockade lite efter allt som har hänt.

Annons