Aron Anderssons glädjebesked – efter romansryktena med Jasmine: “Dejtar”

18 jan, 2023, 15:01 

Nu berättar den tidigare Let's Dance-deltagaren Aron Andersson hur det ligger till!

Annons

Det var i fjol som Aron Andersson och Jasmine Takács intog det blanka dansgolvet i Let's Dance, och dansade sig rakt in i folkets hjärtan. Resan tog slut i kvartsfinalen, men det har minst sagt rullat på utanför kamerorna.

Eftersom det tidigare dansparet umgåtts flitigt privat har många undrat om det är frågan om en romans – och nu klargör Aron allt.

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Jasmine Takács uppbrott efter resan med Aron

När Aron klev in i Let's Dance-äventyret var han singel, men också nyskild. Efter åtta år hade han och ex-frun valt att gå skilda vägar. Som så ofta med danspar i den populära tävlingen spekulerades det genast om en romans med proffsdansaren och partnern Jasmine Takács.

Detta dementerades dock omedelbart. Jasmine var vid tillfället tillsammans med den amerikanska riskkapitalisten Sourav, och dansparet gjorde klart att det enbart var platoniskt.

Annons

Aron, Jasmine och Sourav kom dessutom föredömligt bra överens, och de tre var till och med på resa i USA tillsammans.

– Vi skrattade och åt middagar, var på sightseeing och åkte gondol. Aron och Sourav hade mycket gemensamt. Souravs största mål i livet var att hitta ett botemedel för cancer. Framför allt den cancer som Aron drabbades av i ryggmärgen när han var liten, berättade Jasmine för Hänt Extra.

Aron Anderssons kärleksavslöjande efter ryktena om Jasmine

Men strax efter resan vändes Jasmines tillvaro upp och ned, och hon och Sourav avslutade relationen. Däremot har det inte betytt att en romans uppstått mellan Jasmine och Aron.

– Nej, inte vad jag vet. Hon kanske säger något annorlunda, sa Aron till Hänt på frågan om finns något mellan ex-dansparet.

Jasmine Takács håller om Aron Andersson i Let's Dance
Dansparet fick inte med sig hem en glassko, men något finare – sann vänskap!

Ingen romantik på den fronten, men nu väljer Aron att dela med sig av en uppdatering om kärlekslivet, även denna gång till Hänt. Och även om ingen lyckats fånga hans hjärta riktigt än, har han fått med sig något fint på kuppen.

Annons

– Jag tycker att det har varit kul liksom. Jag har väl dejtat några under året där vi har insett att vi inte vill ha någon kärleksrelation men som har blivit fina vänner, säger Aron till sajten.

– Så det är ju väldigt roligt att lära känna härliga människor. Det kanske man inte hade förväntat sig.

Foto: TT

Annons