Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babben Larsson utsatt för otäck händelse – berättar öppet: "Är anmält"

05 sep, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Babban agerade snabbt!

Annons
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

Babben Larsson, 65, har haft en lång och framgångsrik karriär som har sträckt sig 25 år tillbaka i tiden. I en intervju med Expressen tidigare under sommaren resonerade hon vad hon har åstadkommit hittills.

– Min primära drivkraft är inte att få bekräftelse på det viset. Jag är väldigt lustdriven, Och jag har alltid gått på lust, när jag inte har det längre då funkar det inte. Det var därför jag brände ut mig för 25 år sedan. Jag jobbade fastän lusten var slut, jag bara körde ändå. Och då lärde jag mig det, att så kan jag inte göra.

Kort därefter meddelade Babben Larsson att hon tvingas lägga karriären som stand up-komiker på hyllan. Framför allt ligger det två anledningar bakom. Det ena att hon helt enkelt inte brinner för det längre, och det andra är att hon har problem med artros vilket gör att hon inte kan stå upp för länge.

Annons

– Jag orkar inte turnera längre på samma sätt. Jag skulle varit på en stor turné 2021 som så klart sköts upp. Och under tiden har min vrist blivit så dålig så att jag inte ska hålla på att turnera mer, säger hon till Nemo Hedén i podden ”Nemo möter en vän”.

Babben Larsson utsatt för brott – berättar nu

Babben har fått vila upp sig lite under sommaren och nu har hon kickstartat hösten med olika shower. Samtidigt laddar hon för en ny säsong av "Bäst i Test" som sänds i SVT. Men allt är inte frid och fröjd.

För den folkkära mångsysslaren skriver på Facebook att hon har drabbats av en otäck händelse – ett brott.

Hennes Instagram-konto har blivit hackad – av någon annan! Obehagligt minst sagt.

"Min Instagram är hackad. Klicka inte på några länkar och ge inte ut nån ingo what so ever till mitt konto närmsta dagarna. Det är anmält", skriver hon på Facebook.

Inlägget möttes av många reaktioner och följarna tackar henne för att hon är uppmärksam och varnar för sådana otäcka händelser.

Vi hoppas att Babben snart får tillbaka sitt Instagramkonto.

Annons