Bianca Ingrosso avslöjar – barnbeskedet med Phillipe Cohen

01 nov, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Bianca Ingrosso har varit i hetluften den senaste tiden, både på gott och ont. Men nu ger hon ett glädjande besked inför framtiden med kärleken Phillipe Cohen – planen för framtida dottern.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso och hennes partner Phillipe Cohen har haft ett av- och på förhållande i drygt sju år. Men sedan några månader tillbaka verkar det som att paret kilat stadigt.

Nyligen meddelade även Bianca att hon köpt en ny lägenhet som hon kommer flytta in i med Phillipe, och nu avslöjar hon ännu en nyhet – snart kanske en liten flicka kan komma till världen.

Bianca Ingrosso lyxvåningar – nytt kontor och ny lägenhet

Bianca har i dag flera inkomstkällor. Bland annat får hon in stora summor från sin tv-medverkan i bland annat Talang och egna realityshowen Wahlgrens värld, som hon har med sin mamma Pernilla Wahlgren.

Men en av de största inkomsterna kommer från hennes sminkmärke Caia. När hon sålde en del utav ägardelen damp det ner närmare 200 miljoner kronor – i Biancas egen ficka.

Nu har sminkföretaget förflyttat sig till nya lokaler. Mitt emot kungliga biblioteket i Humlegården på Östermalm invigde de nyligen sitt kontor på 700 kvadratmeter.

Bianca har även avslöjat att hon nu har sålt sin lägenhet för att flytta till en ny en drömlägenhet på – 300 kvadratmeter, även den på Östermalm.

Annons

Trots att den är i toppskick har Bianca och Phillipe stora planer på renovering. Ja, kök ska flyttas och badrum ska göras som, något som Bianca kallar för "småfix". Slutsamman är ännu okänd, men man kan ju bara gissa på att det är en hisnande summa.

– Det är här jag liksom kan skaffa barn, uppfostra dem. Alltså jag vill bo där i typ 20 år framöver, har Bianca tidigare sagt i en video på Youtube.

Bianca har flera gånger yttrat sig om sin barnlängtan. Och nu när det går så bra för henne inom karriären, ekonomin och även i relationen, så kanske det inte dröjer länge innan Pernilla kan kalla sig för mormor.

Bianca Ingrosso barnbesked med Phillipe - det ska hon heta

I en ny video som Bianca publicerat på sin Youtube-kanal går hon på ett event på innestället Ricordi i Stockholms innerstad. Det är en av hennes närmsta vänner Melina Criborn som har skapat en drink där, som besökarna kommer kunna beställa under hösten.

Annons

Och när Bianca får höra namnet på den rosa drinken hamnar hon i chock.

– Vad fint!!!, utbrister hon och fortsätter:

– Okej! Jag har kommit på min dotters namn!

Vi vet ännu inte vad den hajpade drinken heter – men när vi vet det, vet vi även vad Biancas framtida dotter eventuellt kommer heta.

Foto: TT

Annons