Bianca Ingrossos drastiska beslut efter mordhot och rån – ett helt säkerhetsteam

Bianca Ingrosso lever på många sätt ett lyxliv, men det finns en baksida. Efter alla hot och trakasserier krävs ett helt säkerhetsteam – varje dag.

Slå på ljud

Den senaste tiden har en rad rån-relaterade brott rapporterats och flera kända profiler har blivit utsatta.

För drygt en vecka sedan blev tv-profilen Martin Björck och hans familj pistolhotade i sitt hem i centrala Stockholm, allt medan tvåårige sonen var närvarande.

"Fyra män med pistol tränger sig in i vår lägenhet i jakten på en klocka som dom visste att jag hade. Allt gick väldigt snabbt o innan vi visste ordet av så hade dom tagit vad dom kom för, hotat oss till livet o sedan lämnat lägenheten", skrev han då på Instagram.

Nyligen blev även en högt uppsatt person inom Sveriges näringsliv utsatt för kidnappningsförsök på Östermalm. Och flera andra liknande händelser har ägt rum på bara ett par månader.

Bianca Ingrossos visar upp lyxlivet för omvärlden – hotas

Bianca Ingrosso får utstå hot dagligen, både på post och i sina sociala medier. Även mitt på ljusa dagen har hon stött på personer som vräkt ur sig kränkande kommentarer och puttat henne.

Och det är inte sällan som hon visar upp sina glamorösa tillvaro och påkostade lyxköp. Både i sociala medier och realityprogrammet Wahlgrens värld får omvärlden en inblick i hennes bostad och dyrbara tillhörigheter. Och titt som tätt plingar olika bud på hennes dörr.

Därför har säkerheten numera blivit en viktig del av hennes liv.

– Man har varit med om både det ena och det andra, berättar Bianca för Breakit.

Bianca Ingrosso skydd – ett helt säkerhetsteam dagligen

Vidare berättar hon att hon har ett helt säkerhetsteam som jobbar kring henne – varje dag. Dessutom är Pernilla Wahlgren noga med säkerhetsåtgärderna, då hon är orolig för sin dotter.

– Mamma är på mig att jag ska ha bra larmsystem och säkerhet och dörrar och allt det där. Så det känner jag ju är viktigt. Sen har jag tre hundar också, säger Bianca.

Foto: TT

LÄS MER: Emilio Ingrossos vrede – efter mordhoten mot Bianca

LÄS MER: Sanningen bakom Bianca Ingrossos lyxliv

LÄS MER: Bianca Ingrossos månadslön – ännu ett svindlande belopp bland miljonerna