Bianca Ingrossos livsbeslut med pojkvännen Phillipe – efter 7 år tillsammans

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen

Bianca Ingrosso har tagit ett omvälvande beslut i relationen med pojkvännen Phillipe Cohen. Nu tar paret ett nytt steg i förhållandet.

Slå på ljud

Att kalla dem ett av Sveriges hetaste kändispar är ingen överdrift. Influencern och tv-profilen Bianca Ingrossos liv tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen engagerar många. Både genom realityserien Wahlgrens värld, där svenska folket ibland får en glimt av Phillipe och en inblick i parets förhållande. Men också via Instagram där Bianca öppet delar med sig av förhållandets toppar och dalar.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver lämnar landet: "Konstigt"

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen – nu tar de nästa steg

Bianca och Phillipe har varit ett par, till och från, i sju år men nu har det tagit ett beslut som kommer innebära en stor förändring. De har nämligen köpt sin första gemensamma lägenhet.

"I början av den här veckan köpte vi vår drömlägenhet. Den har verkligen allt vi någonsin kunnat önska oss. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla våra barn där", skriver Bianca på Instagram stories.

Hon fortsätter:

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”.

Detaljerna om var lägenheten ligger håller Bianca för sig själv. Men hon har tidigare berättat att hon endast går på lägenhetsvisningar på Östermalm i Stockholm. Den stadsdel där hon själv är uppvuxen och där hennes nuvarande lägenhet ligger.

– Jag är verkligen uppvuxen med att vakna upp till bilar och människor och skratt. Jag älskar att höra fulla ungdomar på väg hem, har Bianca berättat i en vlogg på Youtube.

LÄS MER: Christina Schollin om Pernillas drastiska förändring efter Christian: "Helt ny människa"

Tidigare i våras sålde Phillipe sin lägenhet och flyttade in hos Bianca och nu har paret alltså köpt en gemensam drömlägenhet.

Bianca om kärleken till pojkvännen Phillipe

Många av Biancas följare har ifrågasatt parets av och på-relation och varför de har gjort slut, och blivit ihop igen, så många gånger. Ett fråga som Bianca själv har velat svara på i Wahlgrens värld.

– Det var honom jag träffade innan allting drog igång. Han har ju älskat mig för verkligen bara den jag är, alltså tjänat noll kronor, inte ens haft ett jobb och inte egentligen ”varit någon”. Då var jag liksom den största för honom och det värdesätter jag ju, har hon sagt i programmet.

LÄS MER: Niklas Strömstedt om sprickan i popbandet GES: "Allt är ditt fel!"

Foto: TT