Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver Ingrosso lämnar landet: "Konstigt"

11 okt, 2021, 19:32 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens son Oliver Ingrosso håller sig ofta borta från offentliga sammanhang. Nu meddelar han att han lämnar Sverige.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Oliver Ingrosso, 31, är den äldsta av syskonen, Bianca, Benjamin och Theo. Men olikt sina syskon, framför allt Benjamin och Bianca, har Oliver valt att hålla sig undan rampljuset, trots att han är en framgångsrik DJ.

Bianca syns frekvent både här och där, främst i sociala medier, Youtube, och i realityprogrammet Wahlgrens värld. Benjamin har tagit Sveriges musikvärld med storm de senaste åren, och även han syns i tv i bland annat sitt egna program Benjamins.

Oliver Ingrosso – framgångsrik DJ men utanför rampljuset

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso fick Oliver 1989.

Han startade karriären i unga dar som skådespelare i ungdomsfilmen Ciao Bella. Men egentligen var det musikbranschen som lockade och han började kort därefter att bygga på en DJ-karriär, vilket han jobbar med än i dag. Han har samarbetat med stora namn som Avicii, Otto Knows och Sebastian Ingrosso, som också är hans kusin.

Från vänster: Benjamin, Pernilla, Theo, Bianca och Oliver.

Innan pandemin slog till med full kraft spelade Oliver ofta på Stockholms inneställen. Men när alla klubbar stängde igen dörrarna försvann även jobben. Lyckligtvis är den tiden nu över, och Oliver får nu flera bokade gig.

Annons

Oliver Ingrosso lämnar Sverige för karriären

Av den anledningen lämnar han nu Sverige för en stor spelning i Norge, vilket blir hans första sedan mars 2020.

På Instagram berättar han om sina känslor inför resan:

"Det kändes konstigt att lägga ett boardingkort i min plånbok igen... Ses i morgon Trondheim.", skrev han till en bild på ett flygplan.

Efter spelning har Oliver fått otroligt bra respons, och även Benjamin och Pernilla visar sin glädje över att Oliver äntligen är tillbaka bakom DJ-båset.

"ÄNTLIGEN!!!", skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram.

Foto: TT, Instagram / Oliveringrosso

Annons