Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus och Christina Sas beslut – efter åtta månader ihop

24 mar, 2023, 11:30 
Stjärnparet har bestämt sig.
Annons

Det var i somras i fjol som ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus visade upp sig på röda mattan med sin nya kärlek: Christina Sas.

Nu har det gått åtta månader sedan paret gjorde kärlekslyckan offentlig, och paret har fattat ett gemensamt beslut.

5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Björn Ulvaeus beslut efter skilsmässan från Lena

Det var i mars samma år som Björn och Lena Ulvaeus gick skilda vägar. 41 år tillsammans, vars kärlekssaga tog fart på en nyårsfest hos ABBA-vännerna Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad hade nåtts vägs ände.

"Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans", skrev de i ett gemensamt uttalande.

Björn och Lena Ulvaeus
Ett kapitel tog slut för Björn och Lena.

Det dröjde inte länge innan Amors pilar träffade den legendariska musiken på nytt. På premiären av hans föreställning Pippi på Cirkus dök han upp sida vid sida med en ny flamma, tre månader efter att skilsmässan var ett faktum.

Annons

Sedan dess har det gått fort. Lena har bott kvar i ex-parets gemensamma bostad, en flådig lyxvilla på Djursholm. För Björn gick flyttlasset till en minst lika lyxig bostad på Östermalm. På den 252 kvadratmeter stora lägenheten värderad till 43,4 miljoner bor han nu med den nya kärleken.

___

Trots att Björn är en av Sveriges, om inte världens, kändaste profiler ligger han lågt med det privata. Nu är han aktuell som gäst i Bianca Ingrossos nya talkshow Bianca, men inte sitter Christina Sas med honom i soffan.

Det händer ju inte alltför ofta att vi ser dem tillsammans, bara då och då på premiärer på röda mattan.

När bilderna från inspelningen nu släpps går det däremot att känna igen ett bekant ansikte i publiken. Christina har valt att följa med till inspelningen, och hon har med sig Björns barnbarn!

Christina Sas och Björn Ulvaeus barnbarn i publiken under inspelningen av Bianca
Vilken överraskning! Christina stöttar sin kärlek.

Om det blir några nya kärleksavslöjanden återstår att se på söndag då avsnittet sänds, men den som är bekant med formatet vet att Bianca inte är den som ryggar undan från lite mer vågade frågor!

Foto: TT

Annons