Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bråket med SVT inför Stjärnorna på slottet – deltagarens hemliga krav

31 dec, 2021, 19:00 
AvIndra Nordemar

Den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet är runt hörnet. Men under inspelningarna blev det tjafs mellan SVT och en av stjärnorna.

Annons
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!Brand logo
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!

Strax efter årsskiftet har den nya säsongen av Stjärnorna på slottet premiär i SVT. Och i den nya upplagan flyttar komikern Marika Carlsson, författaren David Lagercrantz, artisten Carola Häggkvist, skådespelaren Per Anderson och den norska stjärnan Grynet Molvig in på slottet.

Men det var en i gänget som inte var helt nöjd under inspelningarna...

Stjärnans krav på SVT efter inspelningarna – var inte nöjd

Grynet Molvig är en norsk sångerska och skådespelerska, och under hennes dag i den kommande säsongen togs det upp en hel del saker som hon egentligen inte ville prata om, och det hade hon varit tydlig med redan innan inspelningarna drog i gång.

– Och det gjorde de ändå, berättar hon för Aftonbladet.

Vad det var för ämnen som hon inte ville närma sig i programmet vill hon inte dela med sig av till tidningen, men efter en kamp med produktionen fick hon till slut som hon ville.

– Jag säger så här att vi var inte riktigt helt överens, men det gick bra. Man får kompromissa.

Annons

Inför Stjärnorna på slottet: "Vi har flyttat runt och bytt ut"

Enligt SVT ska det hela ha rört sig om bilder som Grynet inte ville skulle visas i rutan, men efter en dialog ska de ha ändrat på en del detaljer.

– Det som jag vet att vi har pratat med Grynet om är arkivbilder från en film som hon har varit med i, som vi har diskuterat och vi har flyttat runt lite och bytt ut lite grejer. Det är det jag känner till att vi har bytt ut, inte att det skulle vara hela berättelser som hon inte är nöjd med, säger Ulrika Midunger, SVT:s projektledare för Stjärnorna på slottet, till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons