Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Berg stora sorg – fick ett sista sms från pappan

25 apr, 2022, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Carina Berg.

Carina Berg berättar om ett känslosamt kapitel i hennes liv.

Annons
Lena Ph om männen: ”En strid ström”Brand logo
Lena Ph om männen: ”En strid ström”

Programledaren Kristian Luuk och tv-personligheten Carina Berg gifte sig 2008 och var under många år ett av Sveriges hetaste par. Men efter åtta år som make och hustru tog äktenskapet slut.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner.”, skrev de då.

Trots att både Luuk och Berg ofta syns i offentligheten har de undvikit att prata om det tuffa ämnet. Men nu öppnar Carina upp om skilsmässan, och erkänner att den var svår, enligt Expressen.

– Det är svårt att vara riktigt goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet som man trodde de skulle se ut, inte blev så. Oavsett om du är initiativtagare i en skilsmässa så är det ju ett öppet köttsår, har Carina Berg tidigare sagt i ”Gynning och Berg – hittar sig själva”.

Carina Berg om sorgen efter pappan

Carina Berg fortsätter att öppna upp sig i podcasten hon driver med radarpartnern Carolina Gynning. I det senaste avsnittet pratar hon om sorgen efter att hennes pappa dog för sex år sedan.

Annons

– I dag är det på dagen sex år sedan min pappa dog. Det är en jobbig dag. Jag ska ringa till mamma sen. Det är alltid en jobbig dag, säger Berg och fortsätter:

– Jag försöker vända det till att det är fint för att man öppnar pappalådan igen och kan vara nära honom, minnas honom. Det är något fint med att det knackar på lite då och då. Att man kan få gråta lite.

Tv-personligheten saknar sin pappa, och säger i podcasten att hon brukar att läsa deras sms-konversation. Carina Bergs pappas sista sms handlar om att han loggat ut från Netflix från läsplattan. Det avslutas med ett hjärta.

– Men visst är det fint? Livet. Jag skrev att det är ingen fara, puss och snörvel svarar jag och sen är det inget mer, säger en känslosam Carina Berg.

Annons