Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergs smärta – efter svåra uppbrottet med kändismannen

17 apr, 2022, 07:00 
Jacob Johannesson
Carina Berg.

Carina Berg upplevde en svår smärta efter uppbrottet med Kristian Luuk.

Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla WahlgrenBrand logo
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Programledaren Kristian Luuk och tv-personligheten Carina Berg gifte sig 2008 och var under många år ett av Sveriges hetaste par. Men efter åtta år som make och hustru tog äktenskapet slut.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner.”, skrev de då.

Trots att både Luuk och Berg ofta syns i offentligheten har de undvikit att prata om det tuffa ämnet. Men nu öppnar Carina upp om skilsmässan, och erkänner att den blev svår, enligt Expressen.

Carina Bergs smärta efter uppbrottet med Kristian Luuk

– Det är svårt att vara riktigt goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet som man trodde de skulle se ut, inte blev så. Oavsett om du är initiativtagare i en skilsmässa så är det ju ett öppet köttsår, säger Berg i podcasten ”Gynning och Berg – hittar sig själva”, som hon har tillsammans med vapendragaren Carolina Gynning.

Annons

Carina Berg tar samtidigt avstånd från påståendet att det finns "lätta skilsmässor".

– Men sedan är det så här. Man pratar om att folk skiljer sig så lättvindigt, då undrar jag: Har den som säger det, har den skilt sig verkligen? För är det något som varit svårt i mitt liv.. Är det någonting som varit fruktansvärt svårt och gjort så ont i mig så är det ju det, säger Berg som dock hyllar sin exman.

– Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa exman. Det måste man ändå säga. Att han vill det själv och att han ber om det själv, sa hon.

Carina Berg och Kristian Luuk har sonen Holger tillsammans. Tv-personligheten har dock träffat en ny make i form av den tidigare landslagsspelaren i fotboll, Erik Berg (tidigare Johansson). De gifte sig 2008 och har gjort tre program tillsammans på Discovery. Paret har även fått två barn, Otto och Juno.

Foto: TT

Annons