Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas fina hyllning till kändiskvinnan: "Älskar vår..."

02 jul, 2023, 13:00 
Vendela Lönnqvist
Carola snålar inte på hyllningen!
Carola snålar inte på hyllningen!

Carola värmer sociala medier med sina fina ord om den unga kändiskvinnan.

Annons
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!

56-åriga popdrottningen Carola Häggkvist firar i år hela 40 år på scenen – och hon är lika kraftfull som när hon som 16-åring ställde sig på Melodifestivalen-scenen iklädd en gul klänning och kammande hem tävlingen med låten "Främling".

Zara Larsson slog igenom som 11-åring

Sedan hennes unga år som artist har mycket hänt. Artister har kommit och gått, men det är en speciell som bestått – och till och med nått ut med sin stämma internationellt.

Vi talar såklart om Zara Larsson, som vid elva års ålder bestämt och målmedvetet ställde sig på Talang-scenen och sjöng "My Heart Will Go On" med en stämma som blåste hatten av hela Sverige.

Carola en inspiration för Zara Larsson

Bägge sångerskor har något gemensamt. De vann båda tävlingarna de ställde upp i och har inte låtit någonting stoppa dem sedan dess.

Faktum är att Carola varit en stor inspiration för den nu 25-åriga Zara.

2020 ställde de sig gemensamt på Gröna Lund-scenen och framförde en version av Carolas låt "Säg mig var du står". Låten hamnade snabbt på topplistorna.

Och nu har de gjort det igen!

Carola överraskar publiken under Lollapalooza

Det var under Lollapalooza i Stockholm som Zara Larson entrade den största scenen. Där framförde hon ett magiskt nummer, och mitt under sin show kliver Carola Häggkvist in på scen till tonerna av publikens jubel.

Annons

Popartisterna rattar sedan ett otroligt nummer med deras alldeles egna version av "Säg mig var du står".

Efter sitt gästframträdande skickade Carola en kärlekshälsning till sin yngre branschkollega.

"WOW, vilken fantastisk stämning det var igår när Zara rockade på Lollapalooza och när vi överraskade publiken med duettsång på ’Säg mig var du står’ !! Alltså, håll i hatten vilket galet vrål det blev i publiken. Hörde knappt vad jag sjöng .. hi hi Tack till dig kära Zara Larsson att du frågade mig om att gästa dig. ( Älskar vår enkla sköna sms kommunikation. Keep it simple!) Himlen sprack upp och gav oss ännu en vacker kväll över gärdet!", skriver Carola bland annat under videon.

"Drottningen och kronprinsessan av svensk pop"

Och kommentarerna lät sig inte vänta. En följare menar att hon fick en "Agnetha och Frida-känsla av detta", medan andra kallar dem för "drottningen och kronprinsessan av svensk pop".

Vi kan inte annat än hålla med!

Annons