Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks hastiga beslut efter bebislyckan – misstankarna stämmer

20 jan, 2023, 13:30 

Nu delar sångaren med sig av beslutet på Instagram.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink hade ett hektiskt fjolår! Det var fullspäckat på både jobbfronten, och det privata planet. En skilsmässa, nytt samboskap och en liten son, ja, det var mycket nytt att anpassa sig efter.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Nu har Casper fattat ett beslut, efter det stormiga året som gått.

Casper Janebrink erkänner hemligheten i relationen

Det var inte långt efter skilsmässan från Helena Janebrink som Casper meddelade att han hittat lyckat på nytt, denna gång i Therese Andersson. Paret syntes på bild tillsammans för första gången i slutet av juni, och han meddelade även att de väntade tillökning.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så, sa Casper Janebrink tidigt i relationen Aftonbladet om Therese.

Annons

I slutet av september kom nyheten att allting gott vägen, och Casper numera är trebarnspappa.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa han i P4 Extra.

Sedan dess har paret hållit låg profil – tills nyligen.

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson
Första bilden vi såg på turturduvorna!

Casper Janebrink har lämnat – bilden visar

Ja, i TT:s bildarkiv finns det få bilder på paret tillsammans, och på Caspers sociala medier håller han gärna familjen privat. Men bara för en vecka sedan, den 13:e januari dök en ny bild på de nyblivna föräldrarna plötsligt upp.

Och ibland går det snabbt! För en knapp vecka sedan var paret alltså på premiär på Kajskjul 8 för föreställningen Made in China 2.0, och nu har han helt bytt plats – det är dags för semester!

Medan kylan svept in över landet befinner han sig på soliga Teneriffa, och visst har man misstänkt att det skulle bli så. Under sommaren var det ju inte frågan om någon semester. Då rattade han Sommarbingo, och hösten fylldes av krogshowen I love Arvingarna som lagom till våren har premiär igen.

Dessutom fick han ju en bebis precis, och det är oklart om familjen är med på resan – men nu när det gått lite tid lämpar det ju sig bra för lite avkoppling. Så härligt!

Foto: TT

Annons