Casper och Helena Janebrink säljer huset efter infekterade splittringen – prislappen på lyxvillan

05 maj, 2022, 06:30 
Casper Janebrink och Helena Janebrink

Efter skilsmässan flyttar ex-paret isär – så mycket får de för gemensamma bostaden.

Annons

Efter 20 år gick ex-makarna Casper och Helena Janebrink skilda vägar, enligt Casper själv som vänner. Men när Helena valde att tala ut om splittringen i tidningen, var det inte bara lovord om förhållandet.

Hon avslöjade även att det före detta paret tvingades bo med varandra efter skilsmässan, men nu är huset i Floda sålt.

"Bara att bita ihop"

Ja, att bo under samma tak som sitt ex låter inte som något många är avundsjuk på. Och enligt Helena, var det inget att vara avundsjuk över heller.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, berättar Helena för Hänt.

Och ett tag till får hon hålla ut, det dröjer nämligen fram tills juni innan Helenas flyttlass går. Hon avslöjar för Hänt att hon planerar att flytta in till stan, medan Casper har köpt "något gammalt ruckel i Floda".

Annons

Vinstaffären

Sedan 2017 har paret bott tillsammans i den lyxiga villan utanför Floda, som ligger en bit utanför Göteborg. En stor och rymlig arkitetritadvilla med pool, så ex-makarna behöver i alla fall inte trängas.

– Jag bor i ett litet villaområde som ligger i utkanten av Floda. Baksidan av villan vetter åt skogen där jag ofta tar en sväng med hundarna. Huset är på kanske 175 kvadrat med ett attefallshus mot gatan, berättar Casper om huset för Leva & Bo.

Men huset är alltså sålt, och snart kan Casper och Helena flytta till sina nya bostäder. Och prislappen? Ja, den var minst lika lyxig som huset. Enligt Hänt gick huset loss på 9.5 miljoner kronor, vilket gav en vinst på 2 miljoner!

Foto: TT

Annons