Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis lycka med maken – delar med sig av glädjebeskedet!

29 dec, 2021, 08:00 

Nu delar Charlotte Perrelli med sig av den lyckliga nyheten på Instagram – där hon möts av gratulationer!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Charlotte Perrelli, 47, lever ett liv i lyx tillsammans med maken Anders Jensen, 44. Paret har varit gifta i sex år och äger flera bostäder ihop.

I Sverige äger de en 800 kvadratmeter stor villa i Djursholm utanför Stockholm, som värderas till 51 miljoner kronor. Där får familjen definitivt plats med alla barn!

Utöver detta äger Charlotte och Anders även ett fritidshus i Åre och en villa i Marbella.

Charlotte Perrellis lycka – delar med sig på Instagram

Det är just i det lyxiga fritidshuset i Åre som paret just nu befinner sig. Där njuter de av både sol och snö.

"Vilken fullkomligt magisk dag i backen! Adrian har mer eller mindre övergett skidorna för brädan i år:))", skrev Charlotte tidigare i veckan under en bild på en av sönerna.

Men semestern i Åre har inte enbart inneburit lek och skoj – paret har även passat på att gå en viss utbildning. På tisdagen kunde Charlotte nämligen meddela att hon och Anders tagit skoterkörkort!

Annons

"We did it!!!! Numera även skoterförare. Såå kul! Lång dag, men vilka underbara 10 Timmar i utbildningen", skriver hon på Instagram.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen i Åre 2021
Charlotte och Anders njuter av solen i Åre!

Efter att Charlotte delade med sig av det roliga beskedet möttes hon av massvis med grattis-hälsningar i kommentarsfältet!

"Grattis! Så roligt!", skriver journalisten och programledaren Carina Bergfeldt.

"Åh vad roligt!! Grattis!", skriver artisten Sonja Aldén.

Kritiken mot Charlottes skidresa

Men riktigt lika bra stämning var det inte i Charlottes kommentarsfält för ett år sedan. Då kritiserade nämligen många följare artistens beslut om att resa till Jämtlandsfjällen mitt under pandemin.

Efter ett tag sa Charlotte ifrån. I sms till Aftonbladet och Expressen skrev hon:

Annons

"De som skriver vet inte att vi reste för en månad sedan. Vi tog beslutet tidigt för att vi har tre personer i familjen som tillhör riskgruppen. Med kol, diabetes och nedsatt lungkapacitet."

"Sedan har det tillkommit rekommendationer att man inte bör resa efter att vi varit här i veckor. Skulle någon insjukna så skulle vi självklart åka till Stockholm med bil. Vi är alla friska och har varit hela tiden."

Annons