Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbilderna på Sanna Nielsen – fem månader efter avhoppet

18 jan, 2023, 07:00 

Sanna Nielsen lämnade Allsång på Skansen, och nya bilderna på henne chockar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det har gått en hel höst och vinter sedan vi senast såg Sanna Nielsen på Allsångscenen, och när vi i sommar återvänder till Skansen är det ju inte Sanna som håller ställningarna. Istället har turen gått till Pernilla Wahlgren – och det kan ju inte bli annat än succé.

Men Sanna håller inte låg profil efter avhoppet. Nu publicerar hon nya bilder där hon knappt går att känna igen.

Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"Brand logo
Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"

Sanna Nielsens stora beslut efter avhoppet

Nej, Sanna lämnade inte uppdraget på Skansen för att ägna sig åt sysslor utanför rampljuset. Det är snarare tvärtom. Redan i vintras hade hon fullt upp med julturnén Min Sanna Jul, som återvände efter de tuffa pandemiåren.

Nu är repetitionerna i full gång för nästa stora scenshow, och denna gång är det Funny Girl på Malmö Opera som står på schemat.

Annons

Med start i slutet av januari, ända fram tills i slutet av mars kommer hon under helgerna underhålla publiken i Malmö, och hon spelar huvudrollen Fanny Brice. Det är inte första gången hon tar sig ann rollen, likt mycket annat pausades föreställningen 2020 med anledning av pandemin.

Det är självklart en stor lycka att Sanna äntligen får ta sig ann musikalen igen!

Sanna Nielsen i en rosa klänning som sjunger på scen under Allsång på Skansen
Förhoppningsvis får vi se Sanna på Allsångsscenen igen – men kanske som gäst?

Sanna Nielsen oigenkännlig på nya bilden

Nu läggs en stor del av sångerskans tid på att sätta de sista detaljerna inför nypremiären, och på sin Instagram delar hon flitigt med sig av de hektiska förberedelserna.

Det är ju inte alls lång tid kvar innan det är dags att fylla Malmö Opera, det handlar om knappa dagar.

Och ett speciellt klipp skulle visa sig chocka följarna, och inte heller är det första gången. Karaktären Fanny Brice är nämligen ganska olik Sanna Nielsen själv, och det finns inga blonda lockar så långt ögat kan nå.

Istället pryds hennes hjässa av en kort brun frisyr, och en sminkning som vi inte sett på Sanna förut. När hon delar med sig av förvandlingen är det tydligt att följarna är chockade av hur bra hon passar i den nya looken:

"WOW SÅÅÅÅ snygg du är" Skriver en följare.

"Hejja!!" Skriver Charlotte Perrelli.

"Jättefint, du passar i brunt hår" Skriver en annan följare under ett tidigare klipp i peruk.

Foto: TT

Annons