Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför har Christian Bauer försvunnit från Pernilla Wahlgrens bilder

27 okt, 2021, 11:00 
Pernilla Wahlgren
Christian Bauer har försvunnit från Pernilla Wahlgrens foton.
Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer valde att vänta ett tag innan de gick ut med att de var ett par. Först fick vi bara antydningar om att Pernilla träffat någon ny, efter alla år som singel.

Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Därför har Christian Bauer försvunnit från Pernilla Wahlgrens bilder

Men om man väntade sig att Christian skulle bli något av en stående karaktär på Pernillas Instagram, då är man nog besviken. I skrivande stund är det fyra veckor sedan Christian dök upp på en bild i Pernillas vanliga flöde.

Annons

Förklaringen är troligen mindre spektakulär än man kan tro. Christian är ju ingen offentlig person, även om han har gjort flera uppdrag som fotomodell. Han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

Christian är heller ingen som söker sig till rampljuset. Det kan man se på Instagram. Där har Christian ett privat konto, vilket innebär att han måste godkänna varje följare. I skrivande stund har Christian 640 följare – vilket kan jämföras med Pernillas 665 000! Här har turturduvorna valt helt olika väg i livet, får man säga.

Kanske är det detta val som Pernilla har haft i åtanke när hon valt att inte lägga ut så många bilder på Christian. Hon inser att han inte valt kändislivet på samma sätt som hon har.

Annons