Därför har Christian Bauer försvunnit från Pernilla Wahlgrens bilder

Pernilla Wahlgren

Christian Bauer har försvunnit från Pernilla Wahlgrens foton.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer valde att vänta ett tag innan de gick ut med att de var ett par. Först fick vi bara antydningar om att Pernilla träffat någon ny, efter alla år som singel.

Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

LÄS MER: Christina Schollins ärliga ord om Pernillas nyfunna kärlek

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Därför har Christian Bauer försvunnit från Pernilla Wahlgrens bilder

Men om man väntade sig att Christian skulle bli något av en stående karaktär på Pernillas Instagram, då är man nog besviken. I skrivande stund är det fyra veckor sedan Christian dök upp på en bild i Pernillas vanliga flöde.

Förklaringen är troligen mindre spektakulär än man kan tro. Christian är ju ingen offentlig person, även om han har gjort flera uppdrag som fotomodell. Han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

LÄS MER: Bianca om Pernillas nya kärlek: "Vad är det som sker"

Christian är heller ingen som söker sig till rampljuset. Det kan man se på Instagram. Där har Christian ett privat konto, vilket innebär att han måste godkänna varje följare. I skrivande stund har Christian 640 följare – vilket kan jämföras med Pernillas 665 000! Här har turturduvorna valt helt olika väg i livet, får man säga.

Kanske är det detta val som Pernilla har haft i åtanke när hon valt att inte lägga ut så många bilder på Christian. Hon inser att han inte valt kändislivet på samma sätt som hon har.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag