Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

E-Type flyr ensam till annan bostad – familjen inte ens bott i nya hemmet ett år

20 jun, 2024, 05:30 
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Inte ens ett år har gått sedan Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs flyttade in i sitt nya hus. Och nu får vi veta att Martin flyr till en annan bostad.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Martin "E-Type" Eriksons, 58, och Melinda Jacobs, 40, kärlekshistoria är en fascinerande sådan – det har ju gått så fort!

Ja, från att Martin bekräftade relationen våren 2022 har de flyttat ihop, förlovat sig, fått barn, köpt hus och gift sig.

Pjuh säger vi bara! Och huset har varit något av en följetong. Först renoverades hemmet från topp till tå, och sedan har vi fått höra om familjens nya vardag. Och nu får vi veta mer om boende-situationen...

Martin E-Type Eriksons egna hus

Martin och Melinda har verkligen gjort det nya huset till sitt eget. Fasaden har de målat rosa och inuti hittar vi vågade val som zebra-tapeter och mycket mönster:

Familjen flyttade officiellt in i augusti och Melinda lyckades precis få ihop det lagom till jul. Som Martin sa till Expressen i december:

Annons

– Ja, för en månad sen kunde man knappt bo här. Men Melinda är outtröttlig.

I samma intervju kunde Martin berätta om en speciell uppgörelse kring hemmet. Martin förpassas ibland till ett annat hus något kvarter bort som har en studio där han har sina jobbprylar:

– Sen är det ingen hemlighet för Melinda vem hon blev ihop med och att det bor en galen konstnär där. Hon har förstått det och kan säga: "Åk till din studio i stället, för då blir du mycket gladare".

Och makarna har faktiskt inte bara ett hus för familjen och ett jobbhus för Martin – de har även en övernattningslägenhet i Stockholm, kan artisten nu avslöja.

Melindas och Martins speciella boendesituation

Martin och Melinda har något av en logisk gåta på sina händer. Paret bor som sagt i Vadstena men Martin jobbar också mycket i Stockholm – så ibland får han fly till övernattningslägenheten i huvudstaden:

– Jag har ju restaurangerna och åker iväg och spelar så ingen dag är det andra lik. Det är ett jävla pussel, men jag tycker det funkar bra. Jag kan ju inte bara dra ut proppen ur mitt gamla liv, i Stockholm har jag många anställda och det måste funka då det är en jätteviktig del av inkomsterna. Men vi har en liten övernattningslägenhet där, säger Martin till Aftonbladet.

Så familjen Jacobs/Erikson har ingen brist på hem – ett för varje ändamål!

Foto: TT

Annons