Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Type och Melinda avslöjar stora hemligheten: "Blir galen"

27 sep, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Det här var oväntat.

Annons
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i MelodifestivalenBrand logo
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen

Svensk Damtidning kunde i april i år avslöja att artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38 är kära i varandra. Paret träffades via gemensamma vänner och har blivit ett av Sveriges mest omskrivna par.

Glädjebeskeden har sedan dess avlöst varandra och nyligen meddelade det nykära paret att de väntar barn. Det betyder att Martin blir pappa för första gången i början av nästa år.

E-type är för många känd med sina hitlåtar "This is the way", "Life", "Here I go again" och "Angels crying". Men han är även känd för sitt superlånga hår – som på ett sätt påminner om fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovics.

E-Type berättar om stora hemligheten med Melinda Jacobs

Nu avslöjar E-type, eller Martin Eriksson, som han egentligen heter, hemligheten bakom håret – och det är spännande. För när E-Type gästade "Mitt kök" 2015 så mätte man håret. Resultatet: 71 cm långt.

Annons

– Jag har nog aldrig haft kort hår, sa han då.

Martin Eriksson avslöjade då också hemligheten gällande hur han behåller sitt hår fräscht. Detta görs tack vare balsam som han låter sitta i 20 minuter. När det gäller det gråa håret så färgar han det på salong.

I podden "Familjärt", som styrs av flickvännen Melinda Jacobs och hennes vänner John och Johan Valencia, berättar han vidare om sitt hår. Han får sedan frågan om han har några idoler i livet.

– Ja, oja! Det som formade mig, det som gör att jag fortfarande är långhårig. Det är Sweet och Kiss såklart. Sweet och Brian Connelly som var sångare där var min stora idol. Och Bob Marley. Jag har haft många idoler, men inte så att man blir galen, berättar E-Type i podden, enligt Nyheter 24.

Inspirationen från håret är alltså hämtad från två idoler. Underbart!

Annons