Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Types och Melinda Jacobs beslut – för barnens skull

14 dec, 2023, 06:30 
Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs har fattat ett beslut. Nu agerar de för barnens skull.
Annons

Melinda Jacobs och Martin Erikson, mer känd som E-Type, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Deras kärlekssaga har tagit Sverige med storm – och de har redan hunnit fira milstolpar som bröllop, hus och barn.

Nu har Melinda och Martin fattat ett nytt beslut ihop, för ett viktigt ändamål.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och Martin Eriksons beslut för barnen

Till vardags huserar Melinda och Martin i Vadstena, ihop med alla barnen. Martin lämnade villan i Stockholm för att bo med sin kärlek, och har dessutom köpt ett separat "arbetshus" ett stenkast från deras gemensamma hus som just nu renoveras.

Nu har Melinda och Martin bestämt sig för att lämna Vadstena ett tag, för Växjö. Under torsdagen gästar de nämligen Musikhjälpen-buren, klockan 18:00.

Annons

Årets 144 timmar långa sändning samlar in pengar till ändamålet ”Ingen ska behöva dö av hunger".

"Mat borde vara en mänsklig rättighet för alla. Men så är det inte. Nästan hälften av alla dödsfall bland barn i världen under fem år beror på undernäring. Tillsammans kan vi alla göra skillnad och bidra till en lite snällare värld." Skriver Melinda på Instagram.

Melinda Jacobs och Martin Eriksons imponerande Musikhjälpen-auktion – det kan du vinna

Dessutom går Martin och Melinda "the extra mile" för att hjälpa till att samla in pengar till barn i nöd. De har nämligen en egen auktion, där alla pengar går till Musikhjälpen.

Och det är inget dåligt paket man kan kamma hem, om man vinner budgivningen. I potten finns en vikingafest på E-types restaurang Aifur, premiumbiljetter till festivalen Vi som älskar 90-talet och alla Melindas böcker.

"Kort och gott så bjuder vi både på historia, nöje och kunskap. Allt i ett. Köp tre betala för en typ. Ni bestämmer när ni vill ha vikingafesten, i vilken stad ni vill gå på Vi som älskar 90-talet och böckerna skickar vi hem till er." Skriver paret under auktionen.

Den avslutas om åtta dagar, och i skrivande stund ligger det högsta budet på 8200 kronor. Men med Martin och Melindas populäritet kan man ju bara konstatera att priset kommer stiga!

Martin Erikson och Melinda Jacobs visar att de ska vara med i Musikhjälpen

Foto: TT

Annons