Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tystnaden: Tareq Taylor och Sofia Ståhl visar äntligen upp stora lyckan!

19 feb, 2023, 15:00 

Nu visar paret upp den enorma glädjen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var i mars förra året som Tareq Taylor och Sofia Ståhl valde att sätta stopp för spekulationerna en gång för alla och bekräfta kärleksrelationen.

Nu har paret kilat stadigt ett drygt år, men på sistone har det varit tyst med uppdateringar från parets privatliv. Tills nu!

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor och Sofia Ståhls beslut efter ett år tillsammans

Ja, inte nog med att Tareq och Sofia valt att dela livet med varandra, de har även valt att dela karriären. Inte särskilt främmande mark, eftersom det var så deras vägar korsades för första gången i programmet Lyckomaten 2019.

Men nu är det inte rutan som kallar, utan vägarna! I år kommer paret nämligen bege sig ut på föreläsningsturnén Lämna disken och hångla istället. Man kan alltså anta att de kommer dela med sig av knep om hur man får kärleken att blomstra, för visst gör den det.

Annons

Förutom föreläsningarna, har de även startat bolag ihop, och är i full gång med att bygga sin alldeles egna mediastudio. Där kommer det finnas plats för podcast-studio, matlagningskök – ja, allt man kan tänkas behöva när man är ett riktigt mediapar.

Tareq Taylor och Sofia Ståhls enorma lycka – visar själva

Jobbet tar alltså mycket tid, och det är främst den sidan av relationen som Tareq och Sofia just nu visar utåt. De senaste bilderna på Tareq Taylors Instagram där Sofia är med, handlar just om jobb.

Kikar man in i TT:s bildarkiv är den senaste bilden på paret ute på stan tagen i början av december, på Tareqs julshow.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor på röda mattan
Sofia var självklart på plats för att stötta sin älskling.

Därför blev många säkerligen glada när Tareq nu väljer att dela med sig av en bild av mer privat karaktär på paret. På sin Instagram-story visar han att han är i skidorten Romme, och senare får vi se paret ligga ned och njuta av vintersolen. De skojar och busar, och ser ut att ha det riktigt härligt tillsammmans – vilken lycka!

Annons
En bild från Tareq Taylors Instagram med texten "Romme levererar"
En härligt krispig och solig dag i backen för tv-kocken.
En bild från Tareq Taylors Instagram på honom och flickvännen Sofia Ståhl
Så fina!

Så visst är det möjligt att både jobba och driva företag tillsammans, och ha det riktigt bra på köpet, det visar Tareq och Sofia!

Foto: TT/Instagram

Annons