Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönen straffas efter Paolo Robertos svek

03 mar, 2021, 20:00 
Elin Härkönen har åkt på ett bakslag efter att hennes expojkvän Paolo Roberto köpte sex.
Annons
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen berättar om hur hon blev straffad

Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen och Paolo Roberto är inte tillsammans längre.

I en intervju med Svensk Dam berättade Elin om hur stundtals kände sig dubbelt bestraffad i situationen. Inte nog med att hon var tvungen att leva med själva händelsen – hon fick också stå ut med andras fördömanden.

– Varför ska hela svenska folket lägga sig i och säga hur jag ska göra och inte göra och ge mig skulden? Det har varit jättejobbigt. Det här är något som händer många par men de behöver inte stå inför öppen ridå. Det har också varit ett extra stresspåslag att hantera det och inte låta media, skvaller och spekulationer komma åt en, sa Elin i den öppenhjärtiga intervjun.

Annons

"Det var tufft"

Samtidigt har Elin fått gott om stöd via sina plattformar.

– Och det är en häftig känsla att jag kan hjälpa andra genom att dela med mig av mina motgångar, eller vad man ska kalla det. Vissa saker skulle jag kanske vilja hålla för mig själv men jag väljer ändå att dela med mig, för det är mer värt för mig att någon annan som befinner sig i en liknande situation kan få styrka, sa Elin.

– Det var tufft. Men jag använde mig av mina redskap som jag har fått under livet. Det viktigaste när jag mår dåligt är att jag tar hand om mig själv och fokuserar på det som får mig att må bra, även fast jag kanske inte har lust. Mina sociala medier hjälpte mig faktiskt väldigt mycket, att få visa att jag inte tänker låta det här bryta ned mig. Responsen från mina följare ger mig sådan otrolig styrka.

Annons