Elisa Lindström och maken Markus Frykén går skilda vägar efter bara två år: "Omtumlande"

Elisa Lindström och maken Markus Frykén går skilda vägar. Tillsammans har de dottern Irma.

Schlagerartisten Elisa Lindström och maken Markus Frykén går skilda vägar. I ett känsloladdat inlägg på Instagram berättar Elisa mer om uppbrottet. "Det är en stor sorg", skriver hon.

Förra lördagen såg vi henne uppträda i Melodifestivalen med låten ”Den du är”. Men textraderna gick tyvärr inte hem hos svenska folket och Elisa hamnade på sista plats. Men vad ingen visste när Elisa äntrade scenen, med rökmaskin och silvrig klänning, var att hon befann sig mitt i en separation.

Elisa Lindström kom sist i Melodifestivalen 2021

Det var först under torsdagen som Elisa valde att dela med sig av den sorgliga nyheten, att hon och maken Markus Frykén, går skilda vägar. I ett känsloladdat inlägg på Instagram skriver Elisa att det är en omtumlande tid och en stor sorg. Tillsammans har de dottern Irma, 2 år.

LÄS MER: Doktor Mikael varnas efter orden om Lotta Engberg

"Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek", skriver Elisa i inlägget.

Bryter upp med Markus Frykén efter två år som gifta

Markus och Elina träffades redan i gymnasiet men till en början var de bara vänner.

– Det har nog alltid funnits något i vår vänskapsrelation, men vi var inte mogna. När vi sedan spenderade tid ihop ville jag bara vara nära honom. Vi bara drogs till varandra, sa Elisa i en intervju med Hälsoliv förra året.

För två år sedan gifte de sig efter att Markus hade friat under en resa till Thailand. Men nu har de alltså valt att gå skilda vägar.

LÄS MER: Nya besked om Tiger Woods hälsa efter olyckan

LÄS MER: Foppas bilder med hustrun Nicole väcker ilska

Foto: TT