Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Folkkära tv-profilen försvinner från rutan: "Jag har gjort mitt"

15 apr, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Covid satte stopp för Ullared. Nu kan tv-profilens tid i rutan vara över.

Annons
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!Brand logo
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

När pandemin slog till tvingades affärer stänga när och tv-program ställas in – vilket blev en dubbelsmäll för Gekås Ullared.

Vanligtvis tar varuhuset in 7500 gäster åt gången – men sedan sattes ett maxtak på 500 besökare. Förutom att det blev ett rejält bakslag rent ekonomisk, blev konsekvensen även att programmet Ullared fick sättas på paus.

Men i januari meddelade Gekås nya vd Patrik Levin att det eventuellt inte blir någon ny säsong av långköraren.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa han då till Expressen.

Tv-profilens tid i rutan lider mot sitt slut

En av personerna som har bidragit till programmets storsuccé är Morgan Karlsson, aka Ullared-Morgan, som även haft sitt egna program med Ola-Conny Wallgren.

Annons

Redan från start blev både Morgan och Ola-Conny tittarfavoriter. Men programmet har trots allt hållit i gång sedan 2009, och det verkar som att Morgan fått nog av stjärnglansen.

– De får göra som de vill. Jag har gjort mitt, varit med i tolv säsonger, så jag är rätt så nöjd. Det spelar ingen roll om de kör på heller, för jag har haft jätteroligt under de här åren, säger han till Hänt.

Ullared-Morgans liv efter programsuccén

Man trots att tv-succén legat på is har Morgan fortsatt få uppmärksamt, såväl ute på stan som av kunder.

– I helgen var jag ute i Falkenberg och hade jätteroligt, pratade med mina fans och så där. Programmet är ju väldigt stort än så länge, så det är inget jag tänker på vad som skulle hända om det läggs ner. Men senast i dag var det två tre kunder som frågade om vi inte skulle fortsätta, om det inte skulle komma något nytt snart.

Foto: TT

Annons