Fredrik Wikingssons osmakliga utspel: "Största misstaget i mitt liv – vill hänga dem tills de stryps"

05 jan, 2022, 12:00 
Fredrik Wikingsson

Fredrik Wikingsson stod för ett osmakligt utspel i sin podcast.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är två av Sveriges mest omdiskuterade mediepersonligheter. Och de är sannerligen inte rädda för att uttrycka sig drastiskt!

Men i senaste avsnittet av Filip och Fredriks podcast sa Fredrik något som troligen fick den allra mest härdade lyssnaren att sätta kaffet i vrångstrupen. Mediemannen gick till attack mot två synnerligen oskyldiga individer: sina egna hundar!

Fredrik Wikingsson till attack mot sina hundar

Fredrik var märkbart frustrerad efter att ha gått på promenad med de små liven, vilket han ventilerade med kompisen Filip.

– Jag var ute med mina två hundar och de är det största misstaget i mitt liv. Jag vill lyfta båda två, så att de dör av strypning på Norrtullsgatan i Stockholm. Här lyfter jag den ena, här lyfter jag den andra. Här kan ni hänga och sprattla, era jobbiga jävlar. Ät inte fimpar! Det är det största misstaget i mitt liv. Bort med er, säger Fredrik.

Annons

Då känner sig Filip manad att byta tonläge. Han har också hund och framstår som en betydligt mer kärleksfull husse än kollegan.

– Min hund tyr sig till mig. Jag älskar den här hunden så jävla mycket. Han har så dålig självkänsla. Aldrig sett nåt mer undergivet. Jag orkar inte ens prata med dig, för du kommer bara att avfärda det. Men han och jag är en duo, säger Filip.

– Han är så mysig och jag kan ligga och krama honom. Jag vill alltid ha med honom. Jag är kanske lite fragil. Jag väger upp din hängningslängtan.

"Lova att du är snäll mot dina hundar"

En lyssnare blev så orolig efter hängningshotet att hen skrev i Fredriks kommentarsfält.

"Väldigt kul avsnitt MEN LOVA att du är snäll mot dina hundar!!", skriver användaren.

Annons

Annons