Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Går skilda vägar efter åren tillsammans – ertappas med ny fling

15 jun, 2024, 10:00 
Prinsessan Kate, prins William, drottning Elizabeth, prins Philip och Peter Philips
Separationen i den brittiska kungafamiljen har skakat om. Och en av huvudpersonerna har inte ödslat tid när det kommer till att hitta någon ny...
Annons
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljenBrand logo
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljen

Den brittiska kungafamiljen har verkligen en tung tid i bagaget, där både kung Charles och prinsessan Kate drabbats av cancer.

Ovanpå det har kungafamiljen även skakats av ett kärleksuppbrott. Närmare bestämt är det kung Charles systerson, Peter Philips, som separerat från Lindsay Wallace.

Kärlekssagan blev relativt kort, tre år, och precis som kärleksuppbrottet innan det har Peter gått vidare snabbt...

Prinsessonens nya uppbrott

Peter Philips har gått igenom två publika uppbrott de senaste åren. Först skilsmässan från Autumn Kelly som annonserades 2020 och officiellt gick igenom sommaren 2021.

2021 var också året som Peter Philips officiellt presenterade sin nya kärlek för världen, Lindsay Wallace, som han då höjde till skyarna.

Annons

Men nu är alltså även denna kärlekssaga över. I april bekräftades Peters och Lindsays uppbrott, och en källa till Hello Magazine har lyft fram brist på tid med varandra som en anledning till separationen.

Lindsay Wallace och Peter Philips står bredvid varandra och ler mot kameran
Lindsay Wallace och Peter Philips kärlekssaga blev en relativt kort sådan. Foto:Mark Stewart

Och även denna gång har prinsessonen Peter agerat snabbt. Bara veckor efter att omvärlden nåddes av uppbrottet syns han hand i hand med en ny flamma, Harriet Sperling.

De första bilderna på turtuduvorna har blivit en stor snackis, inte minst för att de är så bekväma med att visa öppna kärleksgester för varandra trots att de är omgivna bland folk.

Och så är även fallet på de nya bilderna som man kan se på Hello Magazine. Här är Peter med sina två döttrar Savannah, 13, och Isla, 12, som han delar med ex-frun Autumn. Och även Harriets dotter är med.

Bilderna på nya flamman

Bilderna togs på Gloucestershire Festival of Polo på Beaufort Club i Tetbury och Peter och Harriet håller inte tillbaka sina känslor för varandra.

De sågs hålla hand, kramas och ta selfies. Som en källa till Hello förklarar det:

– De skrattade, tog selfies, hon tog bilder med barnen. Vid ett tillfälle poserade de tillsammans som ett par och Savannah tog bilder på dem.

Så trots att en vän till Peter Philips för några veckor sedan sa till Hello Magazine att prinsessonen och Harriet "tillbringar tid ihop", men att det är för tidigt att säga något mer, verkar de röra sig framåt i en hiskelig fart – och känslorna spirar!

Foto: TT

Annons