Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Perssons nya dejtingliv med läkaren – vill gifta sig

27 jul, 2021, 15:00 
AvIndra Nordemar
Gunilla Persson har varit singel en längre tid men längtar efter att hitta mannen i sitt liv. Nu letar hon efter potentiella dejting-kandidater som hon inom en snar framtid kan tänkas gifta sig med – först ut är läkaren.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

"Hollywoodfrun" Gunilla Persson har länge varit på jakt efter kärleken, men inte lyckats hitta den rätte. Trots det är hon mer eller mindre säker på att hon kommer vara gift igen en dag.

I en intervju med Expressen för nästan på dagen ett år sedan, berättade Gunilla om sina planer på ett framtida bröllop.

– Jag ser mig själv som gift inom de närmsta 24 månaderna, sa hon då.

Gunilla Persson på jakt efter sin framtida man

Nu har alltså tolv av dessa månader passerat, och tiden börjar bli knapp om hon ska hinna hitta sig en man innan sin planerade deadline.

Och inte ligger hon på latsidan, nu börjar letandet efter potentiella pojkvänsmaterial.

”Här är en bild på en dating kandidat som var på besök idag, en läkare från norra Kalifornien, en svensk ättling med svenskt namn. Och jag kommer att sätta ut en hel del bilder på olika kandidater för jag tycker det är så roligt. Ni får säga vad ni tycker Jag går naturligtvis inte bara efter utseendet, men det är väl ändå en viktig ingrediens eftersom man ska vila ögonen på människan resten av livet.”

Annons

Gunilla går alltså i motsatt riktning från vad andra kändisar vanligtvis gör. I stället för hemlighetsmakeri och hintar om att hon träffat någon, visar hon upp eventuella dejting-kandidater redan innan något faktiskt är bestämt.

Gunilla Perssons plan för att hitta kärleken

Det är inte första gången som Gunilla går händelserna i förväg. För ett par år sedan berättade hon att hon funnit kärleken i en norrman. Men bara någon vecka senare gick hon ut med att han slutat höra av sig.

Men denna gång kanske det går vägen! Planen är nu att hon ska dela med sig av de olika kandidaterna som hon kan tänkas dejta. Vem det blir eller om det bli någon återstår att se!

Foto: TT, Instagram / Thegunilla

Annons