Hanna Hedlund försvinner från scenen – orden om beslutet: "Glad att jag kunde"

Hanna Hedlund försvinner från scenen – orden om beslutet: "Glad att jag kunde"

Hanna Hedlund är frontfigur i husbandet i Hellenius hörna, samtidigt som hon har en stor roll i föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris". Därför tvingas hon nu göra ett tufft val.

Allt om Hanna Hedlund!
Slå på ljud
Den 13:e säsongen av Hellenius hörna är i full gång, och under söndagen hade programmet nypremiär efter ett kortare uppehåll.

I spetsen ser vi David Hellenius, men på senare tid har även artisten Hanna Hedlund fått en central roll i talkshow-programmet. Men nu avslöjar hon att hon försvinner från rutan under flera av höstsäsongens avsnitt.

David Hellenius och Hanna Hedlunds succé i programmet

David Hellenius har länge varit en av Sveriges mest uppskattade programledare, under sin karriär har han vunnit hela åtta Kristaller för sina insatser. Och nu har även Hellenius hörna blivit en storsuccé.

Även Hanna Hedlund har blivit en given del av programmet. Sedan 2019 har hon varit husbandets frontsångerska, men hennes roll är lite större än så.

– Jag är främst sångerska i husbandet på Hellenius hörna från och med den här säsongen. Och ja, lite mer pratig sångerska kanske än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer väl att prata lite i alla fall, inte bara sjunga. Så kan man väl säga att min roll är, berättade hon i en intervju med P4 Gävleborg i samband med att hon började i Hellenius hörna.

LÄS MER: Beslutet: David Hellenius försvinner helt från TV-rutan

Hanna Hedlund försvinner från scenen i Hellenius Hörna

Programmet sänds inte live utan spelas in på förhand, och nyligen spelades det sista avsnittet in för säsongen – då avslöjade Hanna att hon tyvärr inte kommer vara med under alla höstens avsnitt.

Hanna är ute på turné i landet med föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris", och vissa av föreställningarna har krockat med inspelningarna av Hellenius hörna. Därför har TV4 ibland tvingats ta in en ersättare för Hanna.

”I kväll spelas sista ”Hellenius hörna” in för säsongen. Jag är dock i Luleå men glad att jag kunde vara med på nästan alla inspelningar. Nypremiär nu på Söndag. Ni vill inte missa ett enda program i höst, så grymma gäster varje Söndag.”, skriver hon på Instagram.

Foto: TT, TV4

LÄS MER: Sanningen bakom Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks chockskilsmässa

LÄS MER: Christian Bauer i tårar efter magiska kvällen med Pernilla Wahlgren: "Där är hon, min älskling"

LÄS MER: Christina Schollin om Pernillas drastiska förändring efter Christian: "Helt ny människa"