Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds ärliga ord efter separationen med Martin Stenmarck: "Har varit svårt"

03 nov, 2021, 21:00 
AvIndra Nordemar

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över två decennier. Men sedan i våras lever Hanna singellivet och bor på egen hand – något hon aldrig gjort tidigare.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

De var ett par i över 23 år. Men i våras kom chockbeskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerat.

Året var 1997 när Hanna och Martin träffades på en personalfest, och de föll pladask för varandra.

– Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har Martin tidigare berättat.

Men plötsligt tog kärlekssagan slut.

– Det är helt nytt. Vad gillar jag om jag inte frågar någon annan? Det är väldigt spännande att få upptäcka det, säger Hanna efter beslutet.

Hanna Hedlunds skilsmässa från Martin Stenmarck

Trots att Hanna och Martin var ett par i över två decennier tog det ett bra tag innan de faktiskt gifte sig, ja faktum är att det tog hela 18 år! Det som fick dem att besluta sig för ett äktenskap var när Hannas pappa gick bort 2016, och de fick det svart på vitt hur skört livet är.

Annons

Men dessvärre höll det inte hela vägen.

Sedan separationen i våras har de bott på varsitt håll och delat upp tiden med barnen. Och allt detta är helt nytt för Hanna, som aldrig någonsin bott själv tidigare.

Hanna Hedlunds nya liv – bor själv för första gången någonsin

När Hanna i unga dagar flyttade hemifrån var det för att flytta in med hennes dåvarande pojkvän i Bollnäs. Sedan bar det av till Göteborg för plugg och då bodde hon på skolan.

– Sedan bodde jag i ett kollektiv i Backa, och sedan har jag bott inneboende, i andra hand och delad lägenhet, när jag flyttade upp till Stockholm. Och sedan sambo sedan jag var 22 tills för ett år sedan, säger Hanna i podcasten "Å andra sidan".

Hon fortsätter:

– Så det här med att bo själv och fundera på hur man vill ha hemma, det tycker jag har varit svårt. Sedan har man inte hur mycket pengar som helst, så man kan inte köpa exakt vad man vill.

Foto: TT, Instagram / hedlund_hanna

Annons