Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds relation till Martin Stenmarck – efter plötsliga beskedet om skilsmässa

14 sep, 2021, 06:00 
AvIndra Nordemar

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck lever numera som singlar på varsitt håll – så är deras verkliga relation efter chockskilsmässan.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var det "perfekta" paret i 23 år innan de beslutade att skilja sig. Men ex-makarna separerade egentligen långt innan chockbeskedet nådde allmänheten.

Nu finns det ett löfte inom familjen att inte kommentera situation offentligt. Men både Hanna och Martin är trots allt offentliga personer.

Hanna Hedlund om skilsmässan: "Till en viss gräns"

Hanna Hedlund har hintat om skilsmässan till Expressen – och det verkar som att de kämpade på med relationen till det helt enkelt inte gick mer.

– Jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring.

Och även Martin har snuddat vid ämnet.

– Vi har bestämt att inte diskutera någonting om separationen utanför familjen. Inklusive uppdelningar och sånt, har han sagt till Hänt.

Annons

Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds nya liv som singlar

Sedan ex-makarna valde att gå skilda vägar har Hanna tagit sig ann singellivet genom ett fullspäckat sommarschema med barnen. Och Martin har fokuserat på skådespelarkarriären.

Nyligen har han bland annat haft en huvudroll i Camilla Läckberg tv-serie "Lyckoviken".

Men nu tar livet en ny vändning för Martin, en rätt stor sådan. Han har nämligen blivit erbjuden en roll i en Hollywoodfilm, där han kommer spela mot legendaren Anthony Hopkins.

– Han är ju en av mina favoritgubbar i genren och när de sa att han hade tackat ja, då förstod jag att det verkligen skulle bli nånting av det här. Det känns verkligen galet och roligt när såna här otippade saker bara händer, säger Martin till Aftonbladet.

Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarck livsbeslut

I filmen ”Zero contact” kommer han spela karaktären Håkan.

”Säg hej till Håkan Nordkvist. Ännu en sak att berätta för barnbarnen nån gång i framtiden”, skriver Martin på Instagram.

Och det verkar som att Hanna gläds år sin ex-makes framgång.

”Så kul för dig! Och Håkan!!”, skriver hon i kommentarsfältet.

Foto: TT

Annons