Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här reagerar Carina Berg – på exet Kristian Luuks ord om nya kärleken

12 dec, 2023, 17:00 

Nu reagerar ex-frun på Kristian Luuks nya partner.

Annons

Mellan 2008 och 2016 utgjorde tv-profilerna Kristian Luuk och Carina Berg ett av kändis-Sveriges hetaste par. Så pass, att deras relation hamnade i fokus under en viral mellanakt i Melodifestivalen 2008!

Nu har det gått sju år sedan de gick skilda vägar, och både Kristian och Carina har hittat kärleken på nytt. Och när Kristian presenterar sin nya kärlek för världen, är Carina snabb med att reagera.

Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Carina Bergs liv efter uppbrottet från Kristian Luuk

"Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Efterson det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här"

Så löd ex-makarnas gemensamma uttalande på Instagram 2014, när de meddelat att de valt att separera. Beskedet slog ned som en bomb – som så ofta när båda parter i en relation är offentliga.

Annons

Amors pilar skulle dock träffa Carina Berg igen. År 2018 meddelade hon glatt att pojkvännen och fotbollsproffset Erik Berg gått ned på knä, och hon sa givetvis ja.

"Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make" Skrev hon på Instagram.

Idag har Carina och Erik två gemensamma barn, Otto och Juno.

Carina Bergs reaktion på Kristian Luuks kärleksavslöjande

Kristian Luuk har inte varit lika öppen med sitt kärleksliv efter uppbrottet. Men i höstas började det tisslas och tasslas, efter att Kristian avslöjade att det faktiskt fanns någon speciell i hans liv.

Nu har han slutligen valt att träda fram med kärleken på Instagram. Den lycklige heter Hanna Eklöf, och de har träffats i två år.

"Hanna. Min stora kärlek. Två år snart." Skrev Kristian.

När han laddade upp en bild på henne fylldes kommentarsfältet av röda hjärtan från branschkollegor, Hanna jobbar nämligen också inom tv.

Ex-frun Carina Berg var också snabb med att dela sina känslor om ex-makens nya kärlek, något även Nyheter24 rapporterat om. Och hon unnar verkligen honom allt!

"❤️😍❤️" kommenterar hon, och får ett rött hjärta som svar.

Så fint att se att de kommer bra överens!

Foto: TT/Instagram

Annons