Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hårda orden mot Gunilla Perssons dotter - efter detaljen i bilden

08 aug, 2022, 10:00 
AvIbraheem Alsalman
Instagram.

Nya bilden på Gunilla Perssons dotter Erika väcker uppmärksamhet.

Annons
Victorias tårar efter känslosamma händelsen på VictoriakonsertenBrand logo
Victorias tårar efter känslosamma händelsen på Victoriakonserten

TV-profilen Gunilla Persson, 63, är kanske för allmänheten känd mest för sin medverkan i populära TV3-programmet Svenska Hollywoodfruar. I realityserien har vi också fått följa med övriga familjemedlemmar i form av dottern Erika, 19, mamma Iris, 96, samt katterna, Tusse och Lulle.

Tidigare i somras drabbades Gunilla Persson dotter, Erika Persson, av hälsoproblem. Erika åkte nämligen på covid-19 och fördes till akuten där hon fick vård. Lyckligtvis klarade hon sig och är nu helt återställd.

Nästa bakslag kom kort därefter när Erika skadade foten och fick sitta i rullstol. Ett par dagar senare skulle Erika Persson flyga hem och inför resan behövde hon en rullstol, men någon sådan fanns inte på Arlanda flygplats.

Annons

Det fick mamma Gunilla att fullständigt rasa.

"Erika har ju skadat sig i foten och var tvungen att ha rullstol men på Arlanda fanns inga rullstolar fastän den var förbeställd. Kan ni tänka er? Tur att hon fortfarande kan linka fram även om det smärtar. Skandal tycker jag.", skrev mamma i ett Instagraminlägg.

Bilden på Erika Persson får många att häpna

Realityserien Svenska Hollyoowdfruar har som bekant slutat sändas. Men vi kan fortfarande följa med Gunilla och Erika Persson bakom kulisserna på sociala medier. Profilerna delar med sig av sin vardag där de verkar ha det riktigt bra - och framför allt mysigt.

I helgen postade Erika ett nytt inlägg där hon poserar utanför ett hus med skurna jeans. Som komplement till jeansen hade hon en croppad röd topp.

Inlägget har fått många reaktioner och kommentarer. De flesta oroar sig för att Erika inte äter ordentligt, att hon är "mycket tunn". Andra menar att Erika är "sjukt mager".

Bildserien kommenterades av mamma Gunilla Persson:

"My baby", skrev hon tillsammans med hjärtemoji.

Erika Persson har inte bemött kommentarerna men tidigare skrev hon till alla som kommenterar hennes kropp:

"Varför är ni alla så besatta? Hitta en ny hobby och ge er själva lite kärlek under tiden ni gör det".

Annons