Helena Segers beslut – vägrar: "Vill inte leva på nån annan"

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger har fattat sitt beslut – och hon vägrar ändra sig.
Slå på ljud

Helena Seger är en gåtfull personlighet. Vi vet inte mycket om Zlatan Ibrahimovics livspartner – men i princip allt man hör om henne sätter henne i god dager.

Som Zlatan själv sammanfattade sin älskades inflytande på sitt liv och karriär.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har Zlatan sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Helena Segers beslut för livet med Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger

Helena Seger har alltid gått sin egen väg.

Och även innan Zlatan kom in i hennes liv var Helena känd som något alldeles extra, i alla fall inom en mindre krets.

Expressen har intervjuat Staffan Erfors, tidigare chefredaktör för Metro och Kvällsposten. Han var länge vän med Helena, men tappade kontakten när hon träffade Zlatan.

– Hon är en smart tjej. Rolig, skinn på näsan, humor, ganska grabbig. Jag tror hon trivs med att umgås med killar. Vi var ett gäng där och så var det Helena. Hon är smart också, hon är jävla business minded, sa Staffan när Expressen pratade med honom.

Helena föredrar att hålla en låg profil – och vill absolut inte stå i sin livskamrats skugga. Helena är en kompetent yrkeskvinna, utbildad marknadsförare. före detta butikschef och någon som suttit på chefsposter i stora företag som Malaco Leaf, Swedish match och Fly Me.

Hon vägrar luta sig tillbaka och bara leva på Zlatan.

– Hon jobbar hårt, är smart, har näsa för affärer. Nu spekulerar jag men hon är nog ett bra bollplank till Zlatan med hur de ska förvalta hans miljarder. Samtidigt är hon noga med att göra rätt för sig. Hon vill inte leva på någon annan och är en arbetsam person. Hon tycker om att njuta av livet och vackra ting, har Staffan berättat.

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna