Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hustrun Patricia visar upp lyxlivet med Björn Borg

07 maj, 2021, 05:00 

Björn och Patricia Borg visar upp lyxlivet – mitt under pandemin.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 17?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 17?

Björn Borg och hans fru Patricia har ett eget sätt att hantera coronakrisen, som ser lite annorlunda ut än de flesta andras, inklusive kungafamiljen. Medan Folkhälsomyndigheten och andra motsvarande instanser i andra länder uppmanar till att inte resa utan stanna hemma och bara umgås med ett fåtal personer tar paret tillfället i akt att resa, något de delar med sig av på sitt Instagramkonto.

Bara den senaste månaden har de lagt upp bilden från Monaco och Marbella, samt bilder från flygplanet i luften över Wien och Frankfurt.

”Kul att vara tillbaka i Tyskland, skriver paret på Instagram. Det här är när ens flyg är inställt och det blir många stopp på vägen” skriver paret på det senaste fotot.

Redan tidigt under pandemin bestämde sig Björn och Patricia Borg att det bästa alternativet var att hålla sig på orter där det finns färre fall av corona. De tog sig till semesterorten Kap Verde, där de har hus sedan en tid tillbaka.

Annons

“Ta hand om er, allihop! Vi har väldig tur att ha ett hem i Kap Verde. Vi är alltid utomhus och havet är här”, skrev Björn och Patricia då på Instagram.

Tidigare under våren var de även i Brasilien och supportade sonen Leo Borg i en tennisturnering där, och efter att den var över passade de på att ta en omväg förbi Dominikanska republiken innan färden gick tillbaka mot Europa igen.

Annons